Forskning
Samarbejde

Læring og forandringsprocesser, Kandidat

Studerende på Aalborg Universitet

Læring og forandringsprocesser

Du bliver uddannet til at arbejde kreativt og innovativt med undervisning, uddannelse og organisationsudvikling.
Du lærer at tilrettelægge og gennemføre undervisning for forskellige målgrupper, og du kommer til at arbejde teoretisk og praktisk med områder som fx læringsteori, pædagogik, organisationer og globalisering. Uddannelsen åbner døre til mange forskellige jobmuligheder. Som færdiguddannet kan du fx arbejde som udviklingskonsulent, underviser eller projektleder i offentlige og private organisationer. Du kan også søge ansættelse som forandringsagent, HR-medarbejder eller konsulent. 


Læring og Forandringsprocesser kvalificerer dig til

  • at udvikle og designe læreprocesser og uddannelsesforløb 
  • at tilrettelægge og evaluere organisatoriske forandringer på en arbejdsplads
  • at arbejde med forandringsledelse i danske eller internationale organisationer
  • at arbejde med sundhed og trivsel på individ-, gruppe- og organisationsniveau

LÆS MERE OM UDDANNELSENS FAGLIGE INDHOLD HER


MØD Pernille, DER BRÆNDER FOR Forandringsprocesser

Se med på videoen, hvor Pernille fortæller om sit job hos Eniig Energi

 

et krævende fuldtidsstudium

Læring og Forandringsprocesser er et krævende fuldtidsstudium, der forudsætter en betydelig grad af fremmøde på universitetet. Uddannelsen kan derfor ikke kombineres med erhvervsarbejde. 
 

et dynamisk og tværfagligt studiemiljø

Det er et særkende for uddannelsen, at de studerende kommer med mange forskellige baggrunde såvel uddannelses- som erhvervsmæssigt. Den faglige spændvidde på holdet er med til at kvalificere diskussioner og projektarbejde og bidrager til et dynamisk og tværfagligt studiemiljø. Du får nye vinkler på den faglighed, du selv kommer med, og du bidrager til en meget værdifuld erfaringsudveksling, der styrker opbygningen af nye kompetencer hos dig selv og dine holdkammerater.

  
En praksis- og erhvervsrettet uddannelse

Læring og Forandringsprocesser er meget praksis- og erhvervsrettet. I løbet af uddannelsen skal der udarbejdes projekter, der tager udgangspunkt i en konkret problemstilling i en virksomhed eller organisation. Du får erfaring med at tilrettelægge og gennemføre læring og forandringsprocesser i praksis, og du kommer til at opleve forskellige roller, udfordringer, krav mm. 'på egen krop'.
 

Mia Esther Andersen har udviklet musikkonceptet 'Local Nights' 

Mia har som led i et studieprojekt videreudviklet musikkonceptet Local Nights. Her får unge drenge og piger erfaring i arbejdet med lys, lyd og scene i praksis. Mia fortæller i videoen om projektet, der bl.a. handlede om at  skabe en ramme så unge musiktalenter og frivillige scenefolk fik mulighed for at få koncerterfaring. Se videoen og find meget mere information på siden om Make It Real her.

 

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

  • Læring og forandringsprocesser
  • Læringsportfolio i teori og praksis
  • Læring i multikulturelle kontekster
  • Læring og forandring i praksis