Forskning
Samarbejde
Aalborg er en dejlig studieby

Aalborg er en dejlig studieby

Trine Vibjerg Kristensen læser Politik og Administration. Hun fandt hurtigt ud af, at det slet ikke er så skræmmende at begynde på et universitet, som nogle får det til at lyde.

”Universitetet fokuserer på, at du kommer fra gymnasiet og ikke kan alt endnu. Så det første stykke tid bliver du taget meget i hånden. Meget af den første tid går fx med at lære, hvordan du skriver et projekt. Du lærer faktisk at blive studerende,” siger Trine.

FOKUS PÅ GRUPPEARBEJDE

Hun er glad for den dynamik, der er i gruppearbejdet. ”Det er super fedt, at man får erfaring med at gå på kompromis. Det handler jo også om, at man skal lære, hvornår man skal holde på sit – og hvornår man skal give sig lidt,” siger hun.

citat

ET GODT STED AT BO

Trine Vibjerg Kristensen er glad for at bo i Aalborg. ”Aalborg er en dejlig studieby. Der er Studenterhuset og gode biblioteker. Aalborg har fine gågader, der er gode caféer, og byen har også et fint natteliv og rige muligheder for kulturoplevelser. Jeg synes også, det er dejligt, at boligerne ikke er vanvittigt dyre.
Det bedste ved AAU er den fleksibilitet, du får som studerende. "Jeg kan fx finde plads til et studiejob, eller prioritere at have en fridag, når der er brug for det. Jeg kan få lov til at strukturere mange ting på min egen måde, og det er med til at gøre det fedt at være her” fortæller Trine.