Masteruddannelser på Aalborg Universitet

B
D
F
M
S
U

Hvad er en masteruddannelse?

En masteruddannelse er en deltidsuddannelse, som afsluttes på kandidatniveau. Den er erhvervsrettet og kobler den nyeste forskningsbaserede viden med deltagernes kompetencer og erfaringer fra det daglige arbejde.

Deltagere, der ikke har en forudgående uddannelse på kandidatniveau, kan via en masteruddannelse opnå et formelt kompetenceløft. Deltagere, der allerede har en kandidatuddannelse, kan bruge deltagelsen i en masteruddannelse som opdatering og efteruddannelse.

Kom videre med din karriere

En masteruddannelse er et skridt videre i din karriere. Uddannelsen udvikler både dine personlige og faglige kompetencer og styrker dit netværk. Med en masteruddannelse får du styrket din faglighed – enten generelt eller som specialist. Når du har taget en masteruddannelse, har du kompetencer til højt kvalificerede funktioner i offentlige og private virksomheder.

Varighed

De fleste masteruddannelser har en varighed på 2 år, hvis man deltager i uddannelsen uden pauser. Enkelte masteruddannelser kan følges på fuld tid, mens andre masteruddannelser giver mulighed for at følge enkelte fag eller enkelte moduler fra uddannelsen, hvis man ikke ønsker at tage en hel masteruddannelse.

Se video

Masterstuderende fortæller om udbyttet af uddannelserne, og om, hvordan man får studiet til at fungere sammen med karriere og familieliv.
 

Studer online

Som masterstuderende ved AAU har du adgang til Moodle online, hvor du har overblik over pensum, dine medstuderende, fælles noter, opslag m.m. Og du kan passe dit studium på den tid af døgnet, der passer med din hverdag.

Du har desuden - via Universitetsbiblioteket - adgang til en hel verden af viden, og vejledning om nødvendigt.

Bestil brochurer

Ønsker du at få tilsendt brochurer for nogle af vores uddannelser, er du meget velkommen til at bestille via vores formular.

Bestil brochurer

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning