Forskning
Samarbejde

Sprog og internationale studier, engelsk

Kandidatmuligheder

Kandidatmuligheder

LISE forbereder studerende på at fortsætte på en kandidatuddannelse inden for emner, som spænder fra international politik til internationale kulturelle relationer og international kommunikation.

De studerende, som vælger at tage deres kandidatuddannelse på Aalborg Universitet, vælger typisk at studere videre på én af følgende uddannelser: Culture, Communication and Globalization (Kultur, Kommunikation og Globalisering), Development and International Relations (Udvikling og Internationale Relationer), European Studies (Europæiske Studier) eller Tourism (turisme). Mange tager deres kandidatuddannelse på et udenlandsk universitet. Blandt disse studerende tager de fleste en kandidatuddannelse inden for international politik, international udvikling eller interkulturel kommunikation.

På baggrund af en analyse af 108 bachelorer har Studienævnet udarbejdet en analyse af deres valg af kandidatuddannelse (Life after LISE

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser