AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Sprog og internationale studier, engelsk

Kandidatmuligheder

Sprog og internationale studier, engelsk, (tidligere Language and International Studies, English (LISE)), forbereder primært studerende til at forsætte på en kandidatuddannelse indenfor emner som spænder fra international politik til internationale kulturelle relationer og international kommunikation.

Ved Aalborg Universitet kvalificerer programmet studerende til at søge ind på kandidatuddannelsernei  Kultur, kommunikation og globalisering (Culture, Communication and Globalization), Udvikling og internationale relationer (Development and International Relations), Europæiske studier (European Studies) og Turisme (Tourism).

Dog forbereder uddannelsen også studerende til at søge ind på internationale kandidatuddannelser indenfor international politik, internationale kulturelle relationer, kommunikation i en international kontekst og internationale sociale og udviklingsproblematikker.

Studienævnet har på baggrund af kontakt med 108 færdige bachelorer i tidsrummet mellem 2012 og 2017 udarbejdet en analyse, Life after LISE, hvor du kan finde information om, hvilke kandidatuddannelser de færdige bachelorer har valgt.

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser