Deltag i fælles forskningsprojekt med AAU

Deltag i fælles forskningsprojekt med AAU

Et fælles forskningsprojekt er et samarbejde mellem din virksomhed og Aalborg Universitets forskere. Projektets indhold udformer I sammen, og finansieringen kan også deles.

Dine fordele ved et fælles forskningsprojekt med AAU

Et fælles forskningsprojekt er en chance for dig for at få sat videnskabeligt fokus på fx teknologi-, design-, produkt- og produktionsmetodeudvikling, organisation og markedsføring i din virksomhed i tæt samarbejde og sparring med AAU’s forskere.

Projektforløbet giver dig således mulighed for at skabe ny læring og få tilført konkret ny viden fra projektet. På Aalborg Universitet har vi rigtig gode erfaringer med fælles forskningsprojekter og indgår årligt i mere end 800 nye aftaler med både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Sådan kommer et fælles forskningsprojekt med AAU i stand

Indholdet i et fælles forskningsprojekt med Aalborg Universitet udformes af dig og AAU’s forskere i fællesskab og følger derfor ikke en bestemt skabelon. På denne måde tilgodeses både dine og AAU’s behov. Et fælles forskningsprojekt kan involvere lige fra én til et større antal forskere, og budgetterne spænder derfor også fra næsten ingenting til mange millioner. Når I sammen har defineret indhold og budget for jeres fælles forskningsprojekt, er det nemt at få udarbejdet en samarbejdsaftale med universitetet. 

Finansiering af et fælles forskningsprojekt med AAU

Fælles forskningsprojekter kan finansieres i fællesskab og suppleres ofte med eksterne forskningsmidler fra diverse tilskudsprogrammer. 

Se aktuelle tilskudsprogrammer med relevans for AAU's forskningsområder på Aalborg Universitets Fundraising- og Projektledelseskontors hjemmeside.

Her kan du også finde oplysninger om informationsmøder om støttemuligheder, fonde og programmer.

Fundraising- og Projektledelseskontoret vil stå til rådighed med råd og vejledning i hele projektforløbet - i idéfasen og ansøgningsprocessen - og kan tilbyde at varetage projektledelsen, når der er bevilliget støtte.

Vidste du...

...at du kan få personlig informationsvejledning på Aalborg Universitetsbibliotek (AUB), hvis du har indgået et forskningssamarbejde med AAU?
 

Book et vejledningsmøde

Se også...

Sådan deltager du...

Hvis du ønsker at deltage i et fælles forskningsprojekt med AAU, er du altid velkommen til at kontakte:

AAU's Fundraising- & Projektledelseskontor
Hjemmeside: funding.aau.dk
Tlf.: 9940 7275
E-mail: funding@adm.aau.dk