Samarbejd med forskere på Aalborg Universitet

Fordele ved at samarbejde med AAU's forskere

Et samarbejde med Aalborg Universitets forskere giver dig og din virksomhed eller institution adgang til den nyeste viden inden for dit felt. AAU’s forskere er højt kvalificerede og har gennem deres store netværk til internationale universiteter og forskningskolleger hele tiden fingeren på pulsen med, hvad der rører sig inden for deres fagområde.

Ved at samarbejde med en forsker på Aalborg Universitet kan du fx få:

  • Mulighed for at geare udviklingsressourcerne i din virksomhed eller institution.
  • Hjælp til en undersøgelse eller måling.
  • Hjælp til udvikling af et nyt, banebrydende produkt.
  • Teknisk rådgivning.
  • Adgang til den enorme mængde viden på AAU samt i det globale videnmiljø.

Deltag i fælles forskningsprojekt

Hvis du gerne vil have sat videnskabeligt fokus på fx produktudvikling eller markedsføring i din virksomhed eller offentlig institution, kan du deltage i et fælles forskningsprojekt med AAU's forskere. 
 

Deltag i fælles forskningsprojekt

Vidste du...

...at du kan få personlig informationsvejledning på Aalborg Universitetsbibliotek (AUB), hvis du har indgået et forskningssamarbejde med AAU?
 

Book et vejledningsmøde

Ansæt en ph.d.-studerende (erhvervsph.d.-studerende)

Har du behov for at få løst forsknings- og udviklingsopgaver med den tyngde, der kendetegner den akademiske verden, kan du ansætte en erhvervsph.d.-studerende fra AAU.
 

Ansæt en ph.d.-studerende

Søg efter AAU-forskning

I Aalborg Universitet forskningsdatabase, Videnbasen (VBN) kan du søge efter:
 

Virksomhed fortæller...

Virksomhed fortæller...


“Deltagelsen i forskningsprojektet har givet os ekstra manpower, der kan fokusere fuldt ud på dataanalyse og udvikling af modeller af lufthavnene, hvilket er af enorm betydning for os.

Vi plejer at sige, at ”one measurement is worth more than a thousand opinions” – og med dette projekt får vi viden og forskningsresultater ind i vores produkt, der giver det et højere niveau og tager det et stort skridt fremad!”

Georg Steen Christensen

divisionschef for Airport Division hos Lyngsoe Systems A/S

Aalborg Universitet bedst til forskningssamarbejde

Dansk Industri har spurgt en række forskningstunge virksomheder om deres erfaring med at samarbejde med danske universiteter. Undersøgelsen viser, at Aalborg Universitet ligger klart i top med en tilfredshedsgrad på knap 4 ud af 5 mulige, mens de andre universiteter ligger jævnt fordelt omkring 3.

Undersøgelsens hovedkonklusion lyder som følger:

”Virksomhederne vurderer, at samarbejdet med universiteterne i forhold til indgåelsen af samarbejdsaftaler er på et middelniveau. Aalborg Universitet skiller sig imidlertid positivt ud.”

Læs artiklen og undersøgelsen her