Spring til indhold

Fakulteter

Aalborg Universitets forskning og uddannelser er organiseret i fire fakulteter, som hver ledes af en dekan. Fakulteternes fagmiljøer er opdelt i institutter.

Fakulteter

Aalborg Universitets forskning og uddannelser er organiseret i fire fakulteter, som hver ledes af en dekan. Fakulteternes fagmiljøer er opdelt i institutter.

Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet

På Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet bringes det menneskelige og sociale i spil i relation til teknologi, sundhed, klima m.m., og derigennem skabes de forudsætninger, der gør, at samfundet i stand til at navigere og træffe beslutninger.

Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige FakultetDekan Rasmus AntoftProdekan Søren Kristiansen (forskning)Prodekan Malene Gram (uddannelse)Prodekan Anette Therkelsen (EVU og vidensamarbejde)

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet på AAU har et forsknings- og uddannelsesfelt, der spænder fra klassiske discipliner som matematik, kemi og ingeniørvidenskab til nye pionerfag, som f.eks. nanoteknologi og energi.

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige FakultetKonstitueret Dekan Thomas BakProdekan Olav Geil (uddannelse)Prodekan John K. Pedersen (forskning og innovation)
AAU Sund-bygningen i Aalborg

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på AAU udbyder en bred vifte af uddannelser, der dækker alle aspekter af sundhedsvidenskab, dog med teknologien som særligt indsatsområde. Fakultetet arbejder, i tæt kontakt med det omgivende samfund, på at skabe øget sundhed og velfærd.

AAU Sund-bygningen i Aalborg
Det Sundhedsvidenskabelige FakultetDekan Lars Hvilsted RasmussenProdekan Ole Kæseler Andersen (forskning og innovation)Prodekan Jeppe Emmersen (uddannelse)

Det Tekniske Fakultet for IT og Design

Det Tekniske Fakultet for IT og Design udfører forskning og uddannelse på højeste niveau indenfor områderne elektroniske systemer, datalogi, arkitektur og medieteknologi samt planlægning.

Det Tekniske Fakultet for IT og DesignDekan Thomas BakProdekan Louise Møller Haase (uddannelse)Prodekan Mikael B. Skov (forskning)

Yderligere information

Har du generelle spørgsmål til Aalborg Universitets organisation, er du velkommen til at kontakte:

Rektorsekretariatet
E-mail: rektorsekretariatet@adm.aau.dk 
AAU's hovednummer: 9940 9940