Forskning
Samarbejde

Fakulteter på AAU

Aalborg Universitets forskning og uddannelser er organiseret i fem fakulteter, som hver ledes af en dekan. Fakulteternes fagmiljøer er opdelt i institutter, skoler og centre. Pga. AAU's fokus på tværfaglighed hører en række af underenhederne under to eller flere fakulteter.

Det Humanistiske Fakultet

Det Humanistiske Fakultet

Det Humanistiske Fakultet på AAU har et forsknings- og uddannelsesfelt, der spænder fra kommunikation, læring, sprog, litteratur og filosofi til globalisering, psykologi og musik. 

 

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet på AAU har et forsknings- og uddannelsesfelt, der spænder fra klassiske discipliner som matematik, kemi og ingeniørvidenskab til nye pionerfag, som f.eks. nanoteknologi og energi.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på AAU administrerer samfundsvidenskabelig forskning og uddannelse med henblik på at udføre forskning og undervisning til højeste niveau, samt at formidle viden og resultater til samfundet.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på AAU udbyder en bred vifte af uddannelser, der dækker alle aspekter af sundhedsvidenskab, dog med teknologien som særligt indsatsområde. Fakultetet  arbejder, i tæt kontakt med det omgivende samfund, på at skabe øget sundhed og velfærd.

 

Det Tekniske Fakultet for IT og Design

Det Tekniske Fakultet for IT og Design

Det Tekniske Fakultet for IT og Design udfører forskning og uddannelse på højeste niveau indenfor områderne elektroniske systemer, datalogi, arkitektur og medieteknologi samt planlægning.

Yderligere information

Har du generelle spørgsmål til Aalborg Universitets organisation, er du velkommen til at kontakte:

Rektorsekretariatet
E-mail: rektorsekretariatet@adm.aau.dk
AAU's hovednummer: 9940 9940