Uddannelse
Samarbejde

AAU's universitetsfest

Universitetsfesten blev afholdt første gang i 2015. Det er årets største fest, hvor studerende, ansatte og samarbejdspartnere mødes og fejrer AAU med middag, live-musik og dans. Der er plads til ca. 1500 gæster til festen.

Velkommen til Universitetsfesten 2021

Universitetsfesten er årets fest, hvor AAU’s studerende, ansatte og samarbejdspartnere mødes. Der er middagsbuffet, live-musik og gode priser i baren.

Festen er desværre blevet aflyst i 2020 pga. covid-19, men vi glæder os til at feste med jer i 2021.

MINDRE KØ I BARERNE

I 2019 havde vi desværre ALT for store køer ved barerne. Det gik ud over stemningen, og derfor har vi haft stort fokus på at forbedre det.

Derfor bliver der næste år åbnet mange flere barer, og I vil kunne købe drinks og cocktails flere steder. Derudover spreder vi barerne mere ud, så det forhåbentligt bliver muligt at holde køerne til et minimum hele aftenen.

De sene gæster skal desuden indløse deres drinksbillet i Fundamentet. På denne måde mindsker vi presset på barerne i festsalen lige efter middagen.

STILLE-ZONER

Mange har også efterlyst flere steder at kunne tage en snak uden at skulle råbe til hinanden. Udover vores eftertragtede Loungeområde lige uden for festsalen, som vi udvider med flere møbler, så bliver der to nye tiltag efter middagen: Fundamentet åbner igen og der åbner en bar i Foyer.

Se video fra festen i 2019:

Se fotograf Andreas Andreous billeder fra festen i 2019 på Flickr:

AAU Universitetsfesten 2019

Vigtig praktisk Information

• Tidspunkt: Fredag 16. april 2021 kl. 18.30-01.00 - dog er baren i Fundamentet åben fra 17.00.
  • Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg - benyt venligst hovedindgangen, hvor din billet vil blive scannet.
  • Pris: 175 kr. pr. person inkl. middag, 3 drinksbilletter, 1 glas vin skænket til maden samt garderobe. Drinksbilletter udleveres ved indgangen. Herefter drikkevarer for egen regning.
  • Invitationen til universitetsfesten udsendes til ansatte og studerende 10. februar via en personlig e-mail-invitation. Antallet af billetter er begrænset og sælges efter først-til-mølle-princippet. Ingen entré uden adgangsbillet.
  • Billetsalget starter i uge XX. Hold øje med invitationen via mail i din indbakke.
  • Tilmelding: Nødvendig.
  • Hvis du ankommer i bil, vil vi anbefale, at du benytter parkeringspladserne ved Aalborg Kongres & Kultur Center.
  • Såfremt du har tilmeldt dig bustransport fra Esbjerg eller København, vil du modtage en mail med nærmere information herom.
  • Garderobe: Gratis - ligger i Fundamentet, som du finder ved at gå ned ad trappen i forhallen. Her er der bar og musik fra kl. 17.00 frem til dørene ind til festsalen åbner kl. 18.25. I Fundamentet findes der også oversigtskort med bordplanen.

Kom gerne i god tid og nyd en drink med dine kolleger, inden festen går i gang. Husk din billet.

HUSK BILLET

Der er ingen entré uden gyldig adgangsbillet.

Så husk:

• Det gode humør
  • Festtøjet
  • Og selvfølgelig billet :-)

Aftenens program 2020

17.00: Forfest m/livemusik

18.30: Velkomst og middag

21.00: Musik og dans

01.00: Festen slutter

Læs mere om musikprogrammet - klik her.

Parkering

Der er over 700 parkeringspladser til rådighed omkring Aalborg Kongres & Kultur Center. Indkørsel sker fra Vesterbro.

• Billetautomater er ved p-pladserne og i parkeringshuset.
  • Handicapparkering er på p-pladsen ved hovedindgangen til Scandic Aalborg City.

Bus fra København og Esbjerg

Ansatte og studerende fra campusserne København og Esbjerg kan benytte sig af gratis bustransport til og fra festen i Aalborg.

Der sendes særskilt information på mail.

afgangstider, København 2020

A. C. Meyers Vænge 15 kl. 12.30 - ankomst ca. kl. 18.00 (husk baren i Fundamentet har åbent)
Retur afgår fra AKKC kl. 01.30 - ankomst ca. kl. 06.30

afgangstider, Esbjerg 2020