AAU's universitetsfest

Universitetsfesten blev afholdt første gang i 2015. Det er årets største fest, hvor studerende, ansatte og samarbejdspartnere mødes og fejrer AAU med middag, live-musik og dans. Der er plads til ca. 1500 gæster til festen.

Velkommen til Universitetsfesten 2018

Universitetsfesten er årets fest, hvor AAU’s studerende, ansatte og samarbejdspartnere mødes. Der er middagsbuffet, live-musik og gode priser i baren.

Se fotograf Andreas Andreous billeder fra festen i 2018 på Flickr her.

AAU Universitetsfesten 2018

Vigtig praktisk Information

• Tidspunkt: Fredag 13. april kl. 18.30-01.00 - dog er baren i Fundamentet åben fra 17.30.
  • Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg - benyt venligst hovedindgangen, hvor din billet vil blive scannet.
  • Pris: 150 kr. pr. person inkl. middag og tre glas vin/øl/vand. Drinksbilletter udleveres ved indgangen. Herefter drikkevarer for egen regning.
  • Invitationen til universitetsfesten udsendes til ansatte og studerende i februar via en personlig e-mail-invitation. Antallet af billetter er begrænset og sælges efter først-til-mølle-princippet. Ingen entré uden adgangsbillet.
  • Tilmelding: Nødvendig.
  • Hvis du ankommer i bil, vil vi anbefale, at du benytter parkeringspladserne ved Aalborg Kongres & Kultur Center.
  • Såfremt du har tilmeldt dig bustransport fra Esbjerg eller København, vil du modtage en mail med nærmere information herom.
  • Garderobe: Gratis - ligger i Fundamentet, som du finder ved at gå ned ad trappen i forhallen. Her er der bar og musik fra kl. 17.30 frem til dørene ind til festsalen åbner kl. 18.25. I Fundamentet findes der også oversigtskort med bordplanen.

Kom gerne i god tid og nyd en drink med dine kolleger, inden festen går i gang. Husk din billet.

HUSK BILLET

Der er ingen entré uden gyldig adgangsbillet.

Så husk:

• Det gode humør
  • Festtøjet
  • Og selvfølgelig billet :-)

Aftenens program 2018

17.30: Bar i Fundamentet åbner

18.25: Dørene til festsalen åbner

18.35: Velkomst v/ rektor

18.40: Middag (buffet fra Papegøjehaven)

18.45: Dinner musik v/ Peter & Toke (akustisk guitar og sanger)

20.45: DJ Jørgen de Mylius

21.45: X Orchestra samt gæstesolist Barbara Moleko

22.30: DJ Le Gammeltoft

23.00: X Orchestra

00.00: DJ Le Gammeltoft

01.00: Festen slutter

Læs mere om musikken - klik her.

Parkering

Der er over 700 parkeringspladser til rådighed omkring Aalborg Kongres & Kultur Center. Indkørsel sker fra Vesterbro.

• Billetautomater er ved p-pladserne og i parkeringshuset.
  • Handicapparkering er på p-pladsen ved hovedindgangen til Scandic Aalborg City.

Bus fra København og Esbjerg

Ansatte og studerende fra campusserne København og Esbjerg kan benytte sig af gratis bustransport til og fra festen i Aalborg.

Der sendes efterfølgende særskilt information på mail.

afgangstider, København

A. C. Meyers Vænge 15 kl. 12.30 - ankomst ca. kl. 17.30 (husk baren i Fundamentet har åbent)
Retur afgår fra AKKC kl. 01.30 - ankomst ca. kl. 06.30

afgangstider, Esbjerg