Ceremoni

(Foto: Lars Horn, Baghuset)

hyldest til uddannelse, forskning og vidensamarbejde

Aalborg Universitet blev oprettet i 1974 som Aalborg Universitetscenter (AUC) og holder hvert år en årsfest for at fejre de mange år med uddannelse og forskning af høj kvalitet, samt – ikke mindst – samarbejdet med det omgivende samfund. Årsfestens prisuddelinger er således en hyldest til både uddannelse, forskning og vidensamarbejde – og især dem, der muliggør dette.

Derfor inviterer AAU særligt udvalgte samarbejdspartnere og folk med speciel betydning for universitetet til at deltage i ceremonien.

Prisuddeling

Til årsfesten udnævnes årets æresdoktorer, AAU´s doktorer samt der uddeles følgende priser:

• Spar Nord Fondens Forskningspris
  • Det Obelske Familiefonds Undervisningspris
  • NOVI New Tech Legatet
  • Roblon Prisen.

Læs mere om Årsfesten og prismodtagere 2018 i nyhed fra Aalborg Universitet, klik her.

Har du spørgsmål til årsfesten, er du velkommen til at kontakte:

Mette Marie Abildgaard
E-mail: mma@adm.aau.dk

Pia Pedersen
E-mail: ppe@adm.aau.dk

Ceremoni 2018

Ceremonien foregår kl. 15.00-17.00 i Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Program til ceremonien

• Taler ved bl.a. AAU´s bestyrelsesformand, rektor og Studentersamfundet.
  • Doktorpromovering, prisoverrækkelser ved Det Obelske Familiefond, Roblon Fonden, Spar Nord Fonden, NOVI samt musikalsk indslag.

Det er ikke muligt at tilmelde sig ceremonien, da denne er for særligt inviterede gæster.

Ceremonien efterfølges af en reception i Europahallens foyer.

Tidligere årsfester

Læs om prisuddelingerne ved tidligere årsfester

Årsfest 2017

Årsfest 2016