AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

For tidligere studerende ved AAU

Kunne du tænke dig at bevare kontakten til dine tidligere studiekammerater og holde dig opdateret rent fagligt? Aalborg Universitet lægger stor vægt på at give de tidligere studerende mulighed for at bevare kontakten til hinanden og til universitetet. 

AAU Alumni

AAU Alumni

Har du en bachelor-, kandidat-, diplom- eller masteruddannelse, og har du lyst til at holde kontakten til Aalborg Universitet, så kan du tilmelde dig AAU Alumni.

AAU Alumni er et elektronisk netværk for færdiguddannede alumner, som gerne vil møde tidligere og nuværende studerende og opdatere deres viden. 
 

Gå til AAU Alumni

Efter-og videreuddannelse

Efter-og videreuddannelse

Ønsker du at opdatere dine faglige og personlige kompetencer efter nogle år på arbejdsmarkedet, kan du vælge mellem en række kompetencegivende efter- og videreuddannelser på AAU.

Uddannelserne er på deltid, så du kan passe et fuldtidsarbejde ved siden af, og de er en kombination af seminarer, e-læring og selvstudier.
 

Gå til efter- og videreuddannelse

Deltag i faglige netværk

Deltag i faglige netværk

Gennem AAU's netværk får du mulighed for at deltage i bl.a. fyraftensmøder og temadage, og du vil modtage invitationer til ph.d.-forsvar og gæsteforelæsninger, som er relevante for dig.

Møderne kan give dig inspiration og specialiseret viden inden for dit fagområde, og du kan komme i dialog med AAU's forskere samt kolleger i andre virksomheder.
 

Se alle faglige netværk