IT-Camp for Piger

Skal fremtidens it-løsninger designes af dig? Kom på IT-Camp for piger d. 17-19. oktober 2022

IT-Camp for Piger

Skal fremtidens it-løsninger designes af dig? Kom på IT-Camp for piger d. 17-19. oktober 2022

FREMTIDENS IT-LØSNINGER DESIGNES AF DIG
Hvem skal designe fremtidens Discord, Zoom, MobilPay, Endomondo, NemId eller tilsvarende? Hvordan laver man en app? Hvordan fungerer programmering? Hvor klog er kunstig intelligens? Kan teknologi bruges bæredygtigt? Hvordan er det at starte på universitetet?

SKRÆDDERSYET TIL DINE ØNSKER
På it-camp giver vi dig skræddersyede oplæg, sociale og faglige aktiviteter og inspiration til, hvad du kan med en it-uddannelse. It-camp afholdes i centrum af Aalborg, og har deltagere fra hele Danmark. Du skal ikke vide en masse om it for at være med - vores studerende er med hele tiden og hjælper og guider dig.

DET ER GRATIS AT DELTAGE
Det er gratis at deltage. Vi sørger for overnatning, mad, undervisning og sociale og faglige aktiviteter. Du skal blot medbringe din computer.

VIL DU SIKRE DIG EN PLADS? 
Der er 40 pladser, der fordeles efter først til mølle. Vil du tilmelde dig eller har du spørgsmål, så skriv til itcamp@aau.dk.

Du skal acceptere følgende cookiekategorier for at kunne se indholdet: Marketing

PROGRAM

Årets it-camp er opbygget så du får en idé om, hvordan det er at læse på en it-uddannelse på Aalborg Universitet og hvad du kan bruge en it-uddannelse til. I løbet af campen får du indblik i vores it-uddannelser, du kan stille spørgsmål til vores studerende, du kan møde repræsentanter fra virksomheder og du kommer til at arbejde med konkrete cases. Vores cases er skræddersyet til din baggrund som gymnasieelev. 

Vores it-studernde giver dig al den faglige hjælp og opbakning du har brug for, og du kommer til at arbejde i grupper med de andre deltagere. 

Prorgram for dagene findes herunder (med forbehold for ændringer)

Dag 1

12.00 Velkommen til it-camp

12:30 Oplæg: Hvordan er det at starte på universitetet

13.00 Workshop

16.00 Alle følges til hotel og indkvarteres.

17.30 Middag og aftenaktivitet

20.30 Retur til hotellet

Dag 2

8.00 Morgenmad på hotellet

8.30 Afgang til universitetet

9.00 Workshop

12.00 Frokost

14.00 Virksomhedsbesøg ved Netcompany

16.00 Alle følges til hotel

17.30 Middag og aftenaktivitet

20.30 Retur til hotellet

Dag 3

8.00 Morgenmad på hotellet og udcheckning

8.30 Afgang til universitetet

9.00 Workshop

12.00 Frokost og evaluering af it-camp

13.00 Tak for i år

PRAKTISK INFORMATION

Koordinatorerne

Mød vores seje hold af koordinatorer bag IT-Camp, som i dag hver især læser en IT-uddannelse. Grunden til, at de gerne vil være koordinatorer, er for at kunne skræddersy det bedste program til dig, fordi det netop er dem, som studerende og tidligere gymnasieelever, der bedst kender deres respektive uddannelser, men også de overvejelser, tanker og nysgerrighed, man har som gymnasieelev. Vi er taknemmelige for dem. Uden dem eksisterede IT-Camp ikke.