Campus i Sydhavnen er en lille oase

Studieformen på Aalborg Universitet var afgørende for Brian Møller Pejters valg af universitet.

”At arbejde i grupper er spændende. Det er som regel i gruppeprojekterne, at vi går i dybden med et emne.
Vi får omsat det faglige til noget jordnært. Og i det hele taget giver det at arbejde sammen færdigheder og kompetencer,” fortæller Brian,der læser Information Studies på AAU i København.

EN AFSLAPPET STEMNING

”Inden jeg begyndte på universitetet frygtede jeg, om jeg ville passe ind. Blev det hele alt for teoretisk og filosofisk?
Havde man næsen godt oppe i skyerne? Det holdt slet ikke vand. Jeg har helt klart fundet min rette hylde.”
De fysiske rammer er også i top på Campus København, mener Brian. ”Når det er godt vejr, hænger folk ud. Du falder måske i snak med andre studerende eller forelæsere.

Campus i Sydhavnen er nærmest en lille oase, hvor der er stille og roligt i forhold til det pulserende storbyliv.”citat

SOCIALE MULIGHEDER

Lige uden for campus går der bus og S-tog til alt, hvad København ellers tilbyder af kultur og byliv. Så du har faktisk alt indenfor rækkevidde.

Det har i det hele taget været enr igtig god oplevelse at begynde på en uddannelse på universitetet,” siger Brian.