Spring til indhold
ForsideUddannelse

Uddan­nel­ser inden for bære­dyg­tig­hed

Om du vil skabe bæredygtige produkter, styrke den cirkulære økonomi, sikre grøn energi eller hjælpe virksomheder på vej til en klimaneutral fremtid, findes der en uddannelse for dig.

En grøn uddannelse er ikke kun for vindmølle-ingeniører. Det er også for dig, der vil

 • planlægge vores byer og natur
 • motivere til mere bæredygtighed adfærd
 • rådgive virkomheder
 • skabe renere drikkevand

...og meget mere. Se uddannelserne inden for de forskellige emner:

Mød studerende fra udvalgte uddannelser

Har du et grønt match?

Alle uddannelser inden for bæredygtighed

Vælg en grøn uddannelse på AAU fordi...

 1. 1

  Jobmarkedet kalder på grønne profiler

  50.000 grønne jobs – det er, hvad vi kan se frem til i 2030. Med en uddannelse  i bæredygtighed er du altså klædt godt på til det arbejdsmarked, der venter os i fremtiden.

 2. 2

  Vi gør bæredygtighed konkret

  Bæredygtighed kan hurtigt blive et uhåndgribeligt begreb. På AAU tager semesterprojekterne udgangspunkt i virkelige problemstillinger, ofte i samarbejde med virksomheder og organisationer. På den måde bliver arbejdet med bæredygtighed udfoldet og nuanceret.

 3. 3

  Du har mulighed for at finde DIN vej

  Bæredygtighed er mange ting – i fremtiden har vi brug for at tænke bæredygtighed ind i alt fra teknologi og lovgivning, til planlægningen af vores byer, vores sundhedsvæsen samt design af vores produkter. Find det område, der passer til dig.

En ansvarlig fremtid

Bæredygtighed handler om at imødekomme vores nuværende menneskelige behov uden at bringe fremtidige generationers muligheder i fare.

Bæredygtighed handler om meget mere end miljø. Det handler også om at skabe et samfund, hvor der er plads til alle. Med lige adgang til ressourcer, muligheder og rettigheder. Og det handler om en grønnere økonomi, hvor industrien prioriterer bæredygtige løsninger. 

Og der er brug for mennesker til at føre det ud i livet. Faktisk forventer vi 50.000 flere grønne jobs i 2030 (ifølge beregninger fra tænketanken Concito).