Vær med til at udnytte opfindelser og teknologi

BLIV EN DEL AF UDVIKLINGEN

Som virksomhed har du mulighed for at indgå et samarbejde med Aalborg Universitet om udnyttelse af eksisterende opfindelser og teknologi fra AAU eller udvikling af helt ny teknologi. Du kan læse mere herunder, omkring de mange muligheder og se eksempler på succesfulde opfindelser og teknologier.

Indgå aftale om teknologioverførsel

Har du specifikke teknologibehov, tager vi gerne en fortrolig samtale med dig for at matche dine behov med eksisterende teknologier og opfindelser i AAU’s portefølje. En aftale kan evt. kombineres med et forskningssamarbejde for at videreudvikle teknologien til dit specifikke behov.
 

Indgå aftale om teknologioverførsel

Få udviklet ny teknologi

Har din virksomhed et behov for teknologi og problemløsninger, som ikke indgår i AAU’s eksisterende portefølje, kan vi altid hjælpe med at etablere den helt rigtige kontakt til relevante forskningsgrupper, som du kan samarbejde med om udvikling af ny teknologi, som er målrettet dine behov.
 

Samarbejd med forskere om udvikling af ny teknologi

Afprøv teknologi via Open Innovation Licensing

Open Innovation Licensing (OIL) er en licensordning, som giver virksomheder og iværksættere mulighed for at afprøve opfindelser og nye teknologier udviklet af Aalborg Universitets forskere – uden at skulle betale for en normal kommerciel licens.
 

Få information om Open innovation Licensing (OIL)

Læs om Succesfulde opfindelser og teknologi fra AAU

Kontakt AAU

Har du spørgsmål til AAU's opfindelser og teknologi, og til hvordan du erhverver dig ret til at udnytte dem kommercielt, er du velkommen til at kontakte:

Patent & Kommercialisering
Tlf.: 9940 3374
E-mail: patent@adm.aau.dk