AAU logo
Forskning
Samarbejde
Bliv mentor for iværksættere

Bliv mentor for iværksættere

Hvis din virksomhed vil være på forkant med udviklingen, så kan du deltage i Aalborg Universitets Inkubatorordning. Vi søger mentorer og oplægsholdere med lyst til at lære fra sig og interesse i at følge iværksættere på tæt hold.

AAU’s Inkubatorordning giver unge iværksættere den nødvendige viden til at starte egen virksomhed. 

Som mentor i Inkubatorordningen indgår du i en sparringsproces, hvor du modtager inspiration og nytænkning i et tæt samarbejde med iværksætterne. Processen varer ca. to måneder, og der er mulighed for efterfølgende samarbejde. Du og din virksomhed får mulighed for at screene potentielle kunder og/eller samarbejdspartnere eller evt. indgå et strategisk partnerskab eller samarbejde med en innovativ opstartsvirksomhed.  

Oplægsholder for iværksættere

Iværksætterne i AAU’s Inkubatorordning bliver undervist i nedenstående forretningsudviklingsområder. Har du ekspertviden inden for emnerne, og har du lyst til at lære fra dig, så har du mulighed for at blive oplægsholder.

  • Opstart af virksomhed
  • Forretningsmodeller
  • Finansiering
  • Budgettering og regnskab
  • Skat og moms
  • Juridiske aspekter
  • Markedsføring, markedsanalyse og salg
  • Prototyper og patentering
     

CASE: INKUBATOR-DELTAGER SAMARBEJDER MED MENTOR FRA ERHVERVSLIVET

Tidligere Inkubator-deltager, Mark Rosener, havde stor succes med mentorordningen. Mark har studeret Læring og Forandringsprocesser på AAU og har i løbet af studietiden udviklet et produkt: en innovativ digital rekrutteringsplatform. 

For at give Mark den bedst mulige sparring og viden inden for hans felt under Inkubator-forløbet blev han sammen med resten af sit team parret med rekrutterings- og headhunting-firmaet, pbang People Search & Selection. Sammen har de testet rekrutteringsplatformen, hvilket har været fordelagtigt for begge parter.

Samarbejdet eksisterer stadig, og pbang People Search & Selection vil i tiden fremover bidrage til at teste rekrutteringsplatformen med reelle kandidater.

Fakta

Mark Roseners virksomhed, Peerpilot, tæller i dag seks ansatte og yderligere to er på vej.
Peerpilot blev blandt de fem bedste ud af 30 og endte dermed i finalen i Danish Entrepreneurship Awards 2012. 

Det siger deltagerne...

Det siger deltagerne...

”Et rigtig godt samarbejde og god sparring med erfarne kræfter inden for det område, hvor vi opererer. En masse uundværlig know-how fra dem, som produktet henvender dig til, således at vi præcist kan målrette vores ydelse til deres ønsker og behov. ”

- Mark Rosener, Co-Founder/Director, Peerpilot

Per Bang”Det er vigtigt, at erhvervsliv og universitetet laver samarbejde. Samarbejdet med Mark Rosener og hans team har været upåklageligt, muntert og let, og det har været en øjenåbner om en ny tid indenfor rekruttering.”

- Per Bang, indehaver, pbang++People Search & Selection

Sådan gør du...

Hvis du har lyst til at blive mentor og/eller oplægsholder i AAU’s Inkubatorordning, er du meget velkommen til at kontakte:

Konsulent Morten Dahlgaard
E-mail: mda@adm.aau.dk

Konsulent Morten Holst Henriksen
E-mail: mhh@adm.aau.dk