Lej laboratorier og udstyr på Aalborg Universitet

Lej laboratorier og udstyr på Aalborg Universitet

Som virksomhed har du mulighed for at leje AAU’s førsteklasses laboratoriefaciliteter, hvor laboratorieteknikere og forskere står klar til at hjælpe dig. Har AAU ikke det udstyr, du har behov for, kan du lave en samfinansieringsaftale med universitetet om anskaffelse af udstyret.

Få adgang til AAU’s laboratoriefaciliteter og udstyr

Hvis du og din virksomhed har et projekt, som kræver adgang til specifikke laboratoriefaciliteter og/eller specifikt udstyr, kan AAU hjælpe jer. Aalborg Universitets liste over laboratorier og udstyr er lang, og din virksomhed har mulighed for at lave en aftale med AAU om brug heraf.  

Lav samfinansieringsaftale med AAU om nyt udstyr

Hvis Aalborg Universitet ikke umiddelbart kan opfylde dit behov for udstyr, kan du indgå en aftale med AAU om at dele anskaffelsesudgiften til nyt udstyr. På denne måde får du og din virksomhed de ønskede tests eller analyser til den halve pris samt højt kvalificeret laboratoriehjælp af AAU’s forskere og teknikere oveni. Til gengæld tilfalder ejerskabet af udstyret Aalborg Universitet, når jeres kontrakt udløber. 

Laboratorieudstyret skal selvfølgelig rent fysisk placeres der, hvor det gør nytte. Af samme grund medfinansierer Aalborg Universitet i skrivende stund udstyr over hele landet.
 

Se liste med laboratorier