AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

AAU's tilbud til gymnasier

Tilbud til gymnasieelever og kommende arrangementer

Workshops, camps og events

Workshops, camps og events

Aalborg Universitet afholder løbende arrangementer, hvor gymnasieelever kan få et indtryk af aktiviteterne på universitetet samt aktiviteter, som AAU deltager i uden for dets egne rammer.

Besøg og hjælp til opgaver og projekter

Besøg og hjælp til opgaver og projekter

Har du og din klasse brug for hjælp til opgaver, inspiration til emner eller adgang til databaser, kan der være hjælp at hente ved at benytte følgende muligheder: 

Mød AAU

Mød AAU

Få klarhed over, om det er noget for dig at studere videre på AAU efter gymnasiet ved at deltage i arrangementer, hvor du kan møde AAU eller få AAU ud på dit gymnasium.

Studerende for en dag

Studerende for en dag

Vil du vide, hvordan det er at læse på AAU? Så bliv studerende for en dag. Hør, hvad en uddannelse handler om, og oplev studiets sociale miljø.

Kontakt en studievejleder på uddannelsen, du gerne vil afprøve, for mere info.
 

Læs mere om studievejlederne

Tilbud til gymnasielærere og rektorer

Undervisningstilbud fra AAU til gymnasieskolen

Undervisningstilbud fra AAU til gymnasieskolen

AAU on Demand

Hvis du og dine kolleger har pædagogisk dag eller lignende, står studerende på AAU klar til at overtage undervisningen på dit gymnasium.

AAU on Demand er universitetets korps af studenterundervisere fra AAU’s forskellige studieretninger, der kommer som et frisk pust og underviser i stof baseret på den nyeste forskning.
 

Læs mere om AAU on Demand

Nordjyske gymnasiers talentakademi

Nordjyske gymnasiers talentakademi

Har du talentfulde gymnasieelever, som mangler aktiviteter, der kan udfordre deres nysgerrighed, opfordre til nytænkning og kvalificere deres studievalg? Tilmeld dem til talentakademiet.

Læs mere om talentakademiet.

Aalborg Universitetsbibliotek

Aalborg Universitetsbibliotek

Aalborg Universitetsbibliotek (AUB) er et offentligt bibliotek. Enhver kan blive låner på AUB og få adgang til den nyeste videnskabelige information.

Kontakt AAU's Gymnasiesekretariat

Hvis du gerne vil høre mere om Aalborg Universitets tilbud til uddannelsesinstitutioner eller ikke præcis ved, hvem du skal henvende dig til, er du altid velkommen til at kontakte:

Koordinator for AAU's gymnasiesekretariat 
Helle Thomsen
E-mail: gymnasiesekretariatet@aau.dk