Spring til indhold.
Forside

Nyhed

Kollega-stafetten: Mød Inge Andersen

Lagt online: 06.02.2023

Som ansat på AAU er det en god idé at prioritere at deltage i de tværgående aktiviteter – og altid at huske sit adgangskort. Sådan lyder det fra digital læringskonsulent Inge Andersen fra Center for Digitalt Understøttet Undervisning. Hun er den første deltager i Kollega-Stafetten. En ny artikelserie fra AAU Update, som giver dig indblik i, hvad dine AAU-kolleger bruger deres tid på.

Af Lea Laursen Pasgaard, AAU Kommunikation. Illustration: Søren Emil Søe Degn, AAU Kommunikation 

Hvem er du? Og hvor er du fra på AAU? 

Mit navn er Inge Andersen, og jeg har været ansat som digital læringskonsulent ved Center for Digitalt Understøttet Undervisning (CDUL) i halvandet år. Vi sidder i AAU INNOVATE på Thomas Manns Vej 25 i Aalborg Øst. 

Nævn tre ting du bruger mest tid på i dit arbejde?  

Størstedelen af min arbejdstid går med at udarbejde forskellige materialer for CDUL for at udbrede kendskabet til, hvem vi er, og hvad vi gør. Jeg er den, der sørger for hjemmesiden og producerer desuden også forskelligt interaktivt materiale dertil. Derudover arbejder jeg med kommunikationen for Institute for Advanced Study in PBL (IAS PBL) og arbejder her i særdeleshed med at varetage LinkedIn-profilen samt at producere hjemmesiden, så den kan favne alle de forskellige forskningsgrupper og aktiviteter, der er i IAS PBL. Og sidst producerer jeg podcasten Den Digitale Agora, der handler om, hvordan de forskellige undervisere arbejder med digitaliseret undervisning på AAU.  

Hvad kunne du godt tænke dig mere af på AAU?   

Når jeg ser ud over AAU, kunne jeg tænke mig at se de forskellige forskningskulturer samarbejde mere på tværs af forskelle og på den måde i fællesskab løfte hinanden og de studerende.  

Og hvad kunne du god tænke dig at ændre på AAU? 

Hvis jeg skulle ændre på én ting, ville jeg – som tidligere dansklærer – sørge for, at alle kunne sætte korrekt nutids-r! 

Hvad er dit bedste AAU-minde?  

Mit bedste AAU-minde må nok findes i min studietid, der var en både faglig og festlig tid, hvor jeg på mange måder blev klogere på mig selv og samfundet omkring mig.  

Hvad er det bedste AAU-tip, du ville give en ny kollega?  

Det bedste AAU-tip jeg kan give, er at man skal prioritere at deltage i de tværgående aktiviteter – og huske sit adgangskort!

Hvem sender du stafetten videre til og hvorfor? 

Jeg sender kollega-stafetten videre til Mikkel Jensen, der er adjunkt på Institut for Kultur og Læring, fordi han har en spændende forskningsprofil og er en dygtig underviser. Mikkel er altid god for en god og faglig snak hen over en kaffekop, hvor de skarpe iagttagelser bliver krydret med en fantastisk humor på syngende aalborgensisk dialekt. 

Om Kollega-stafetten 

Hvad er det egentlig, dine 3.800 kolleger går og laver? Hvad har vi til fælles på AAU?  

AAU Update vil med denne artikelserie give dig mulighed for at lære nogle af dine kolleger bedre at kende. Få deres bedste AAU-anekdoter og et indblik i, hvad de laver. Og i hvad de gerne ville have mere – og mindre – af på AAU.  

Skribenterne har frie hænder til at besvare spørgsmålene. Det eneste krav er, at de vedhæfter et billede af sig selv på AAU-kontoret og sender stafetten videre til en kollega fra et andet institut eller en anden afdeling. Helst til én, der har nogle helt andre opgaver end vedkommende selv og som tilhører en medarbejdergruppe, som ikke allerede er portrætteret.