AAU ALUMNI


 

BRAND DIG SELV, DIT STUDIE OG AAU MED ET PORTRÆT

Din historie og de valg, du har taget på din karrierevej, er helt særlige, og AAU Alumni vil meget gerne dele din historie til inspiration for andre. For at oprette dit eget portræt, skal du være færdiguddannet og være registreret med aktiv profil i AAU Alumni (modtager af alumnenyt). Opret profil i AAU Alumni her.

SÅDAN GØR DU

  • Vælg nederst på siden den spørgeguide, der passer bedst til din situation. Det er op til dig selv, om du laver en dansk eller en engelsk besvarelse. Lav en fyldestgørende besvarelse – det er vigtigt at svare uddybende på spørgsmålene, da det giver det bedste og mest individuelle portræt.
  • Send en mail til alumni@aau.dk med mindst to billeder i høj opløsning - fx et portrætbillede, billeder fra studietiden eller billeder fra dit arbejde. Billederne skal have flg. størrelser:
  1. Ét af de indsendte billeder skal være minumun 2000x2000 pixel
  2. De øvrige du sender skal være minimum 650x350 og 278x77 pixel (vandret format). Du behøver ikke beskære billederne. Blot du sikrer dig, at de har de korrekte minimums størrelser. 
    Se eksempler på billeder i de andre portrætter. Dit portræt kan først publiceres, når vi har modtaget egnede billeder.
  • Du er også velkommen til at lave en lille video, som vi kan linke til. I videoen kan du fortælle lidt om dig selv, dit job eller dit portræt. Dette er dog ikke et krav.

PUBLICERING AF DIT PORTRÆT

  • Som udgangspunkt bliver din tekst publiceret, som du selv har skrevet den. Der foretages en korrekturlæsning og udarbejdes en manchet. Hvis der foretages større ændringer, får du teksten til godkendelse inden publiceringen.
  • Når dit portræt er publiceret, modtager du besked med et link. Du er velkommen til at kontakte AAU Alumni, hvis du har rettelser.
  • Ved at være en del af AAU Alumnis portrætserie accepterer du, at dit portræt publiceres på AAU Alumnis hjemmeside, ligesom portrættet kan deles på AAU Alumnis profiler på LinkedIn og Facebook. Dit portræt eller dele heraf kan desuden anvendes af AAU eller dit tidligere studie.

 

Herunder vælger du den spørgeguide, der bedst passer til dig
 

Spørgeguide til selvportrætter (for AAU-alumner med mindst 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på dansk

Spørgeguide til selvportrætter (for AAU-alumner med mindst 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på engelsk

Spørgeguide til Ph.d.-portrætter (for AAU-alumner der har færdiggjort en Ph.d.) - til besvarelse på dansk

Spørgeguide til Ph.d.-portrætter (for AAU-alumner der har færdiggjort en Ph.d.) - til besvarelse på engelsk

Spørgeguide til Dimittendportrætter (for AAU-alumner med mindre end 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på dansk

Spørgeguide til Dimittendportrætter (for AAU-alumner med mindre end 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på engelsk