BRAND DIG SELV, DIT STUDIE OG AAU MED ET PORTRÆT

Få dit eget portræt

BRAND DIG SELV, DIT STUDIE OG AAU MED ET PORTRÆT

Få dit eget portræt

Brand dig selv, dit studie og AAU med et portræt

Din historie og de valg, du har taget på din karrierevej, er helt særlige, og AAU Alumni vil meget gerne dele din historie til inspiration for andre. Omdrejningspunktet er din tid på AAU, og det du har fået med i bagagen.
For at oprette dit eget portræt, skal du være færdiguddannet og være registreret med aktiv profil i AAU Alumni (modtager af alumnenyt)..

Sådan gør du

 1. Vælg nederst på siden den spørgeguide, der passer bedst til din situation. Det er op til dig selv, om du laver en dansk eller en engelsk besvarelse. Lav en fyldestgørende besvarelse – det er vigtigt at svare uddybende på spørgsmålene, da det giver det bedste, mest individuelle og interessante portræt. Portrættet sendes til gennemsyn hos dit tidligere studie og skal tage udgangspunkt i din AAU-tid og de kompetencer, du har fået med dig. 
 2. Send en mail til alumni@aau.dk med mindst to billeder i høj opløsning - fx et portrætbillede, billeder fra studietiden eller billeder fra dit arbejde. Billederne skal have flg. størrelser:
  • minimum 800 pixel i bredden. Gerne i bredformat. Du behøver ikke beskære billederne. Blot du sikrer dig, at de har den korrekte minimums størrelse. Se eksempler på billeder i de andre portrætter. Dit portræt kan først publiceres, når vi har modtaget egnede billeder.
 3. Du er også velkommen til at lave en lille video, som vi kan linke til. I videoen kan du fortælle lidt om dig selv, dit job eller dit portræt. Dette er dog ikke et krav.

Publicering af dit portræt

 • Som udgangspunkt bliver din tekst publiceret, som du selv har skrevet den. Der foretages en korrekturlæsning og udarbejdes en manchet. Hvis der foretages større ændringer, får du teksten til godkendelse inden publiceringen. 
 • Når dit portræt er publiceret, modtager du besked med et link. Du er velkommen til at kontakte AAU Alumni, hvis du har rettelser.
 • Ved at være en del af AAU Alumnis portrætserie accepterer du, at dit portræt publiceres på AAU Alumnis hjemmeside, ligesom portrættet kan deles på AAU Alumnis profiler på LinkedIn og Facebook. Dit portræt eller dele heraf kan desuden anvendes af AAU eller dit tidligere studie.
  Dit portræt kan desuden deles i en mailudsendelse gennem netværket (alumnenyt)
 • Læs mere om Samtykke for behandling af data  og Samtykke for markedsføring

Herunder vælger du den spørgeguide, der bedst passer til dig

 
Spørgeguide til selvportrætter (for AAU-alumner med mindst 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på dansk

Spørgeguide til selvportrætter (for AAU-alumner med mindst 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på engelsk

Spørgeguide til Ph.d.-portrætter (for AAU-alumner der har færdiggjort en Ph.d.) - til besvarelse på dansk

Spørgeguide til Ph.d.-portrætter (for AAU-alumner der har færdiggjort en Ph.d.) - til besvarelse på engelsk

Spørgeguide til Dimittendportrætter (for AAU-alumner med mindre end 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på dansk

Spørgeguide til Dimittendportrætter (for AAU-alumner med mindre end 1 års erhvervserfaring) - til besvarelse på engelsk