AAU logo

Medialogy

Medialogy

Medialogy

Medialogy handler om menneske-maskine interaktion, medieteknologi, interaktionsdesign, lyd, grafik og kreativitet. Hvis du interesserer dig for teknologien bag avanceret design, lyd- og sensorteknologi, interaktiv kunst og underholdning, og hvis du gerne vil lære at bruge og udvikle denne teknologi, kan Medialogy (Medialogi) være den rigtige uddannelse for dig.

Medialogy fokuserer på undervisning og forskning, der kombinerer teknologi og kreativitet med fokus på både hardware og software, for at designe nye processer og værktøjer til brug inden for medieteknologien. Uddannelsen imødekommer det stigende behov for professionelle inden for teknologi og softwareudvikling i den moderne medie- og oplevelsesindustri.

Når man skaber og designer interaktive systemer, er sammenkoblingen af forskellige fagområder den største udfordring. Den tværfaglige struktur på Medialogy kræver et stærkt teknisk fundament, både i teori og praksis, og det kræver, at du som studerende er i stand til at beherske og kombinere mange forskellige fagområder, herunder programmering, elektronik, matematik, menneskelig perception, filmvidenskab og statistik.

Medialogy er teknologien bag kreativiteten, og du skal både være interesseret i at udvikle kreative ideer og programmeringen bag dem. Særligt programmering udgør en stor del af uddannelsen, så det er vigtigt, at du også har flair for og interesse i matematik. Se adgangskravene til uddannelsen.

Medialogy kan være noget for dig, hvis du

  • er interesseret i design og teknologierne bag banebrydende animation, film, musik, lyd, programmering, digitale animationer og grafik
  • vil lære at udvikle fx computerskabte animationsfilm i 3D miljøer og interaktive medieprodukter
  • vil arbejde inden for fx film-, underholdnings- eller it-branchen
  • gerne vil lave teknologiske løsninger, der hjælper mennesker i hverdagen fx hjælp til blinde og svagtseende, mennesker der er tal- og ordblinde.

hør Anne fortælle om Medialogy

 

 

Du får viden om

  • Programmering
  • Interaction design
  • Computer graphics
  • Sound and music

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød Aalborg Universitet
Deltag i arrangementer på Aalborg Universitet for studiesøgende, og oplev studielivet på AAU.

mød AAU