AAU logo

Ansøgning og frister

Du kan søge op til tre uddannelser

På AAU må du søge max tre kandidatuddannelser til samme studiestart. Har du mere end tre prioriteter til Aalborg Universitet, vil de blive annulleret.

Ansøgningsfrister

Studiestart februar

Du skal søge senest den 15. oktober 2017, hvis du vil optages til februar 2018. Husk at tjekke den specifikke uddannelsens hjemmeside for at se, om uddannelsen udbydes i februar.

Studiestart september

Du skal søge senest den 1. marts 2018, hvis du vil optages til september 2018.

Vejledninger til ansøgningsportalen

Følg de to vejledninger nedenfor, når du skal i gang med at lave dine ansøgninger. Får du brug for yderligere hjælp, skal du besøge vores side med spørgsmål og svar til ansøgningsprocessen.

 

Loginvejledning
 

Ansøgningsvejledning

 

Teknisk support

Har du kigget i vejledningerne her på siden?
Har du kigget på siden ’FAQ’?

Har du stadig brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte Studie-IT på mail: studieit@aau.dk eller på tlf.nr.: 9940 9720

Bilag til din ansøgning

dokumentation for bacheloruddannelse

Hvis du endnu ikke har afsluttet din bacheloruddannelse ved ansøgningstidspunktet, skal du sammen med din ansøgning om optagelse uploade foreløbig dokumentation, fx en studiejournal. Af studiejournalen skal det fremgå, hvilke eksaminer du har bestået. Det skal desuden fremgå, hvornår du forventer at afslutte din bacheloruddannelse.

Er du ved at afslutte din bacheloruddannelse på Aalborg Universitet, Århus Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, Syddansk Universitet, Københavns Universitet, Roskilde Universitet eller IT-Universitetet, skal du ikke foretage dig mere, da vi har mulighed for at hente dit bachelorbevis i ansøgningsportalen.

Får du dit bachelorbevis fra andre uddannelsesinstitutioner end ovennævnte, vil du i ansøgningsportalen få en besked om at uploade dokumentation for bestået bachelor inden studiestart. Dokumentationen skal uploades i ansøgningsportalen.

bevis for dit statsborgerskab

I ansøgningsportalen bliver du bedt om at uploade bevis for dit statsborgerskab. Her kan du uploade et billede af dit pas eller logge ind på Borger.dk ---> Min side. Her vil dit statsborgerskab stå og du kan tage et screen shot af siden og uploade dette.


Engelsk på B-niveau

Hvis du søger en engelsksproget kandidatuddannelse skal du uploade bevis på dit engelskniveau, f.eks. dit gymnasiebevis eller en af de engelsktests, vi accepterer. 

Læs mere om engelskkravet

Bekræft tilbud om studieplads

Hvis du får tilbudt en studieplads, skal du i ansøgningsportalen bekræfte, om du ønsker/ikke ønsker studiepladsen, og det skal du gøre indenfor den angivne deadline. Hvis du ikke bekræfter din studieplads indenfor den deadline, der er angivet i dit optagelsesbrev, vil tilbuddet om optag blive trukket tilbage, og studiepladsen vil blive givet videre til en anden ansøger.

Meritpligt for uafsluttede uddannelser

Du er forpligtet til at oplyse om og søge merit for beståede uddannelseselementer fra alle tidligere uafsluttede uddannelsesforløb på samme niveau. Dokumentation for de uddannelsesaktiviteter, du tidligere har bestået på uafsluttede uddannelser på samme niveau, skal du uploade sammen med din ansøgning om optagelse.

læs mere om merit

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen?

Vi har samlet en række af de mest stillede spørgsmål om ansøgningsprocessen. 

Se vores FAQ side

KontaKt Kandidatteamet

Studieservice
Aalborg Universitet
Fibigerstræde 10
9220 Aalborg Ø

  9940 9655 

  kandidatoptag@aau.dk
 

Kontortid

Man, tirs, tors: 12:00 - 15:00
Fre: 12:00 - 14:00
Ons: lukket