AAU logo

Language and International Studies, Bachelor

Language and International Studies

Language and International Studies

NB!: We are busy revising our website. For the most up to date information about the program, please refer to our English page

Language and International Studies, English (LISE) (tidligere Engelsk og Internationale Studier (SIS)) er en dynamisk og tværfaglig uddannelse for den internationalt orienterede studerende. Uddannelsen kombinerer studier inden for politik, samfund, kultur og kommunikation med muligheden for perfektionering af dine engelskkundskaber, såvel som chancen for at tilegne dig kompetencer inden for virksomhedskommunikation, international historie og politik eller kultur og medieanalyse. LISE sørger for en unik kombination af akademisk indsigt og fleksibilitet i kraft af et internationalt studiemiljø forbundet med den globaliserede verden i det 21. århundrede. Det er det bedste af den globaliserede verden i Skandinavien - den moderne uddannelse for den unikke og progressive studerende.

LISE-programmet giver et af Danmarks mest internationale studiemiljøer bl.a. på grund af mange internationale studerende.

Vi ser frem til at se jer i Aalborg snart!

Du får viden om

  • Nutidige sociale og politiske diskurser
  • Internationale relationers historie
  • I det 20. og 21. århundrede - interkulturel kommunikation
  • Engelsksproglig kommunikation - internationale organisationer

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød AAU
Deltag i arrangementer på Aalborg Universitet for studiesøgende, og oplev studielivet på AAU. mød aalborg universitet