AAU logo

Aalborg Universitet i Esbjerg

Aalborg Universitet Esbjerg (AAU-Esbjerg) er en del af Aalborg Universitet og ligger i Danmarks femtestørste by Esbjerg. Byen er i fuld gang med at udvikle sig til en attraktiv studieby, og som studerende på AAU-Esbjerg kan du nyde godt af de mange kultur-, sports- og fritidstilbud. Du har gode muligheder for at finde en bolig i byen.

Studieliv på AAU Esbjerg

Studieliv på AAU Esbjerg

”Esbjerg har rigtig meget at tilbyde studerende. Der foregår en masse forskellige aktiviteter, uanset hvad man interesserer sig for.

Organisationen Studiebyen Esbjerg gør rigtig meget for at skabe rammerne for et godt studieliv. Selv er jeg frivillig i Studentersamfundet Esbjerg, som også laver en masse aktiviteter.

Og Aalborg Universitet Esbjerg har alt, hvad man har brug for i form af lokaler, et åbent biblioteket og sågar et fitnesscenter.”

Anders Brink Nielsen, Maskinkonstruktion

Aktiviteter for studerende i Esbjerg

Aktiviteter for studerende i Esbjerg

”Jeg benytter mig især af de koncertmuligheder, der findes i Esbjerg. Steder som Tobakken, Huset og Torvegade 11 har tit gode navne på programmet, så det gælder om at holde sig opdateret med deres koncertplan.

Desuden går jeg til landevejscykling i en lokal motionsklub og har også spillet både volleyball og fodbold i forskellige klubber i Esbjerg. Der er masser af muligheder for at deltage i sport, uanset hvilken sportsgren du interesserer dig for.”

Simon Pedersen, Elektronik og Datateknik