AAU logo

Arkitektur og Design, Bachelor

Arkitektur og design

Arkitektur og design

Drømmer du om at skabe designløsninger til virksomheder eller om at bygge koncerthuse, vindmøller eller den næste 0-energibolig? Eller er det dig, der gør fremtidens byer og pladser til steder, hvor mennesker trives og har lyst til at være? Så er ingeniøruddannelsen i teknisk videnskab (arkitektur og design) lige noget for dig!

Foren kreativitet og faglig viden

Du får en ingeniøruddannelse, som forener kreativitet og faglig viden og et studium, der giver dig en bred og tværfaglig forståelse for at arbejde i krydsfeltet mellem traditionel arkitektur- og designkunst og ingeniørfaget – hvor form kobles med teknologi og teknik.

Du får altså en teknisk stærk faglig profil og viden om, hvordan du skaber og designer alt fra bygningsværker og bydele til digitale systemer og brugsgenstande.

Ingeniøruddannelsen i teknisk videnskab (arkitektur og design) består af to selvstændige forløb. Først et 3-årigt bachelorforløb og herefter kan du læse en 2-årig kandidatuddannelse i enten Arkitektur, Industrielt Design eller Urbant Design.

Mød Nanna fra Arkitektur og Design

 

Find dit felt allerede efter første år

Din specialisering begynder allerede efter første år, og det betyder, at du kan dygtiggøre dig inden for dit felt meget tidligt i forløbet. Du kan vælge at læse enten arkitektur og design med specialisering i arkitektur og urbant design eller arkitektur og design med specialisering i Industrielt design. Dette giver gode jobmuligheder, både herhjemme og i udlandet – fordi vores undervisningssprog på kandidatuddannelsen er engelsk.

Rusten i matematikken?

Vi anbefaler, at du genopfrisker matematik på A-niveau inden studiestart på en teknisk- eller naturvidenskabelig uddannelse, hvis du har karakterer på 7 eller mindre i matematik fra din gymnasieuddannelse og/eller hvis din gymnasieuddannelse er et år gammel eller mere.

Følg et intensivt Brush-up-kursus på A-niveau inden studiestart.

Mere information

Download PDF af Arkitektur og Designs uddannelsesbrochure her
 

Du får viden om

  • Form og teknik - modelleringsteknik og renderingsmetoder
  • Integreret produktudvikling (industrielt design)
  • Klimasimulering i byens rum og bygninger (arkitektur samt urbant design)

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for

Mød AAU
Deltag i arrangementer på Aalborg Universitet for studiesøgende, og oplev studielivet på AAU. mød aalborg universitet