AAU logo

Samarbejde med Aalborg Universitet

Aalborg Universitet (AAU) prioriterer samarbejde med det omkringliggende samfund højt. AAU ønsker at fremme videnspredning og industriel og kommerciel udnyttelse af sin forskning til både private virksomheder, offentlige institutioner, iværksættere og uddannelsesinstitutioner. Læs mere om AAU's tilbud om samarbejde nedenfor.

Virksomheder


Som privat virksomhed kan du samarbejde med Aalborg Universitets forskere og studerende. Du kan fx også deltage i netværk, finde nye medarbejdere, leje laboratorier og udstyr eller udnytte AAU’s opfindelser og teknologi.

 

Se tilbud til virksomheder

Offentlige institutioner

AAU's samarbejdstilbud til offentlige institutioner
Som offentlig institution har du mulighed for at samarbejde med Aalborg Universitets forskere og studerende og fx deltage i faglige netværk, finde nye medarbejdere eller tage en efter- og videreuddannelse. 
 

Se tilbud til offentlige institutioner

Generel information om samarbejde med AAU

Vil du høre mere om dine samarbejdsmuligheder med AAU generelt, er du altid velkommen til at kontakte:

Aalborg Universitets Matchmaking-sekretariat
Tlf.: 9940 7376
E-mail: match@aau.dk

AAU's samarbejdsmagasin

AAU's samarbejdsmagasin

Læs om samarbejde med Aalborg Universitet i vores samarbejdsmagasin AAU Matchmaker.

Uddannelsesinstitutioner


Aalborg Universitet har en række tilbud til uddannelsesinstitutioner, herunder folkeskoler og gymnasieskoler. Tilbuddene tæller fx Åbent Hus, Studiepraktik, projektsamarbejde med AAU's studerende samt efter- og videreuddannelse. 
 

Se tilbud til uddannelsesinstitutioner

Iværksættere


Vil du gerne starte egen virksomhed, kan du få hjælp af Aalborg Universitet til at realisere din iværksætterdrøm. AAU ønsker at skabe optimale rammer for opstart af videnbaserede virksomheder gennem kurser, workshops og rådgivning.  

 

Se tilbud til iværksættere