For pressen

Aalborg Universitet (AAU) er altid behjælpelig, når du skal bruge oplysninger om AAU, finde en relevant forsker, som kan udtale sig til medierne, er på jagt efter pressefotos, eller hvis du på anden måde ønsker kontakt til universitetet og de presseansvarlige kommunikationsmedarbejdere.

Presseansvarlige på AAU

Aalborg Universitet (AAU) har presseansvarlige i den centrale kommunikationsafdeling, AAU Kommunikation, på fakulteterne, campusserne i København og Esbjerg og på Statens Byggeforskningsinstitut (SBi).

Henvendelser vedr. forskning og uddannelse

De teknisk-naturvidenskabelige & sundhedsvidenskabelige fakulteter

• Journalist Carsten Nielsen: 9940 7339, mobil: 2340 6554, e-mail: cn@adm.aau.dk

Det sundhedsvidenskabelige fakultet

• Kommunikationsmedarbejder Lone Bechmann: 9940 2011, e-mail: lbec@adm.aau.dk

Det samfundsvidenskabelige fakultet

• Kommunikationsmedarbejder Berit Fejborg: 9940 7332, e-mail: bfe@adm.aau.dk

Det humanistiske fakultet

Statens Byggeforskningsinstitut (SBi)

• Kommunikationschef Jesper Kirkeskov: 9940 2262, e-mail: jek@sbi.dk
  • Kommunikationsafdelingens fælles postkasse til henvendelser fra pressen: presse@sbi.aau.dk

Campus Esbjerg

Campus København

• Kommunikationsmedarbejder Mette Vium Asbjørn: 9356 2230, e-mail: mva@adm.aau.dk

central pressekontakt

Den centrale kommunikationsafdeling, AAU Kommunikation, bistår med kontakt til AAU's ledelse vedr. overordnede uddannelses- og forskningspolitiske spørgsmål eller andre generelle spørgsmål om Aalborg Universitet.

Find en forsker på AAU

I AAU's forskningsdatabase VBN kan du søge efter alle forskere på Aalborg Universitet. Du kan søge på efternavn og eventuelt fornavn.

Søg efter forsker i VBN

find en AAU Ekspert

Søger du en forsker inden for et specifikt område, kan du benytte AAU Eksperterne.

find en AAU Ekspert

find udtalelser fra rektor

Se udtalelser fra AAU's rektor og følg hans Twitterprofil.

Se rektors side

Find publikationer fra AAU

I AAU's forskningsdatabase VBN kan du også søge efter forskningspublikationer fra AAU.

Søg efter aau-publikationer i VBN

Pressefotos fra AAU

AAU i pressen

Se seneste nyheder om Aalborg Universitet i medierne, og søg i databasen med presseklip.

Se nyheds- og presseklipsdatabasen

Modtag nyheder fra AAU

Vil du gerne modtage nyheder fra Aalborg Universitet, kan du tilmelde dig via linket herunder.