AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Kandidater fra AAU er på topniveau

Kandidater fra AAU er på topniveau

Evnen til at samarbejde med andre og en solid faglig ballast er noget af det, som André Rogaczewski fremhæver som de væsentligste kompetencer ved en uddannelse fra Aalborg Universitet. Han blev uddannet fra Aalborg Universitet i 1993 og er medstifter og administrerende direktør ved it-firmaet Netcompany, hvor de ofte ansætter kandidater fra AAU.


André Rogaczewski var tidligt fascineret af teknologiens uendelige muligheder. Det blev i den grad afgørende for hans fremtid, da han som ung i 1980’erne skulle vælge uddannelse. Han fandt ud af, at der var blevet investeret massivt i de tekniske og ingeniørfaglige uddannelser på Aalborg Universitet, at der var et tæt samarbejde med erhvervslivet, og at man skulle arbejde sammen i grupper.

- Jeg var super glad for min studietid på Aalborg Universitet. Det var både et socialt og fagligt holdepunkt, hvor man hørte til og havde en fælles mission med sine medstuderende, siger André Rogaczewski.

Lærte at samarbejde og strukturere et projekt

Han blev kandidat i matematik og datalogi fra Aalborg Universitet i 1993, og i 2000 stiftede han sammen med to partnere it-virksomheden Netcompany, hvor han i dag er administrerende direktør med 2000 medarbejdere. Han trækker stadig på de kompetencer, han tilegnede sig under studiet på AAU.

- Jeg lærte i den grad at arbejde sammen med andre og at strukturere og begrænse et projekt. Jeg fik desuden respekt for, at det ikke altid kun er ens egen idé, der er den bedste, men at den måske skal tilpasses og ikke mindst udvikles sammen med andre, forklarer André Rogaczewski.

André, tidligere studerende fortæller- Kandidater fra AAU er på topniveau.
De er fagligt dygtige, men de er også ydmyge og er stolte over at indgå i en sammenhæng med andre.

Som administrerende direktør ansætter han gerne nyuddannede, og gerne kandidater fra AAU.

- Kandidater fra AAU er på topniveau. De er fagligt dygtige, men de er også ydmyge og er stolte over at indgå i en sammenhæng med andre. De har erfaring i at samarbejde fra studietiden, og selv som nyuddannede er de øvede i at levere sammen med andre. Og så har de den rette indstilling; der er stadig mere, jeg kan lære, siger André Rogaczewski.

ANDRÉS RÅD TIL DIG, DER SKAL VÆLGE UDDANNELSE

Overvej, hvad samfundet har brug for fremadrettet og ikke kun på, hvad du selv kan og har lyst til. Overvej, om studiet giver dig til - strækkelig indsigt i det erhvervsliv, du skal ud i efter uddannelsen.