Studieservice

Uddannelse
Samarbejde

Velkommen til nye studerende

Velkommen til Aalborg Universitet. Her på SU-kontoret vejleder vi i og behandler ansøgninger om SU, Kilometerpenge/Ungdomskort og SPS-støtte. Du kan læse mere om reglerne og om hvordan du søger under hvert menupunkt samt på su.dk

Lagt online: 17.07.2019

SU-kontoret byder dig velkommen på Aalborg Universitet.

Her på siden kan du læse mere om reglerne og om, hvordan du søger om SU. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne, så du bl.a. er opmærksom på ansøgningsfrister og studieaktivitetskrav. Hvis du har en funktionsnedsættelse og har brug for studiestøtte, kan du søge om SPS, hvilket du også kan læse mere om her på siden. Derudover er det muligt at søge transportrabat – læs mere om dette under Ungdomskort og Kilometerpenge.

Har du spørgsmål til din SU, er du altid velkommen til at kontakte SU-kontoret, enten via mail, telefon eller du kan komme forbi kontoret indenfor vores åbningstid.