AAU logo
Forskning
Samarbejde

Valg undervejs i din uddannelse

Hvilke uddannelser kan kombineres?

Med den interaktive Uddannelsestjekker tilbyder Aalborg Universitet såvel potentielle som indskrevne studerende en samlet og dynamisk guide til de spændende kombinationsmuligheder, som universitetets mange uddannelser byder på.

Uddannelsestjekkeren indeholder alle Aalborg Universitets bachelor- og kandidatuddannelser samt tilvalgsfag og sidefag.

Udover Aalborg Universitets egne uddannelser indeholder Uddannelsestjekkeren udvalgte bacheloruddannelser fra andre universiteter samt professionsbacheloruddannelser, der giver adgang til optagelse på en given kandidatuddannelse.

tjek kombination af uddannelser

I tvivl om dit valg?

Der er hjælp at hente, hvis du er i tvivl om valg af sidefag, tilvalg eller kandidat. Et godt sted at starte er hos studievejlederen på den uddannelse, du overvejer at søge ind på. Her kan du få mere at vide om uddannelsens opbygning og faglige indhold.

studievejledere på aau's uddannelser

Dit valg af karriere

Dit valg af sidefag, tilvalg og kandidatuddannelse får betydning for dine jobmuligheder. På AAU's Karrierecenter kan du få vejledning om valg undervejs i studiet, f.eks. om studiejob, og om jobmuligheder efter studietiden. Benyt tilbud om cv-tjek og mange andre tilbud, der kan hjælpe dig videre.
 

mød aau's Karrierecenter