Forskning
Samarbejde

Studiejob, praktik og karrierevejledning

 • +

  Praktik i Danmark

  Under et praktikophold får du som studerende mulighed for at afprøve det, du har lært på dit studie på Aalborg Universitet.

  Typisk bliver du tilknyttet en relevant, konkret opgave i den virksomhed eller organisation, hvor du er i praktik, og du får indblik i hverdagen på en arbejdsplads.

  Hos studiernes egen studievejledning kan du få mere at vide om, hvilke muligheder der er for praktik på netop din uddannelse. 

 • +

  Projektorienteret forløb (praktik) i udlandet

  Internationalt kontor kan vejlede om mulighederne for projektorienteret forløb (praktik) i udlandet. Som en del af kandidatoverbygningens studieforløb tilbringer mange studerende 3-6 måneder i projektorienteret forløb (praktik) i udlandet. Alle studerende ved Aalborg Universitet kan komme i et forløb i udlandet, hvis opholdet er en meritgivende del af deres studium. Du kan få hjælp til planlægning af dit ophold hos Internationalt Kontor.
   

  Link til praktikkoordinatorerne på Internationalt Kontor

 • +

  Få praktisk erfaring under studiet

  Når du læser på Aalborg Universitet, har du flere muligheder for at kombinere din teoretiske viden med praktisk erfaring. AAU's problembaserede projektarbejde giver dig og din gruppe mulighed for et spændende samarbejde med virksomheder og organisationer. Du kan derudover tage et studierelevant fritidsjob, lave frivilligt arbejde eller tage i praktik i Danmark eller udlandet.

 • +

  Karriererådgivning og Erhvervskontakt

  Har du brug for rådgivning om fx jobsøgning og kontakt til virksomheder, står AAU Karriere klar til at hjælpe dig. Her kan du som studerende på AAU få karriererådgivning og coaching, konkret feedback på jobansøgninger og cv, forskellige kurser samt information om dagpenge, a-kasser, jobsøgning og virksomheder.

  Aalborg Universitets jobportal, AAU Jobbank, kan være din vej til et projektsamarbejde, studiejob, praktikophold eller fuldtidsjob. Jobbanken giver dig mulighed for at abonnere på nye jobannoncer i et ønsket interesseområde og for at læse mere om rådgivning til jobsøgning.