Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Hjælp til personlige problemer

 • +

  AAU Studie- og trivselsvejledning

  Du kan tale med en studie- og trivselsvejleder på Aalborg Universitet, hvad enten du er tættest på campus i Aalborg, Esbjerg eller København. Du kan få hjælp til både studiemæssige og sociale udfordringer, der kan have indflydelse på dit studieliv. Du kan fange os på telefon, mail eller booke en samtale.

  AAU Studie- og trivselsvejledning

 • +

  Coaching Center (Aalborg)

  En gruppe studerende på kandidatuddannelsen i Psykologi på Aalborg Universitet har etableret et gratis tilbud om coaching til dig, kaldet Coaching Center. De enkelte coachingforløb varetages af studerende på den sidste del af psykologistudiet, hvor de studerende vejleder og superviserer hinanden og understøttes af ekstern supervision fra autoriserede psykologer.

  Coaching er baseret på dine præmisser og kan benyttes af alle studerende, der har brug for hjælp til personlige udviklingsmål, private såvel som studierelaterede.

  Du kan læse mere om Coaching Center på www.facebook.com/AAUCoachingCenter/ eller sende dem en e-mail på cc@hum.aau.dk

 • +

  Copenhagen Coaching Center (København)

  AAU CPH har indgået et samarbejde med Copenhagen Coaching Center, så du som studerende kan få gratis coaching. De enkelte coachingforløb varetages af studerende på Masteruddannelsen i Business Coaching og er et led i deres uddannelsesforløb.

  Coaching er baseret på den enkeltes præmisser og kan benyttes af alle studerende, der har brug for hjælp til personlige udviklingsmål, private såvel som studierelaterede.

  Du kan læse mere om Copenhagen Coaching Center på http://copenhagencoaching.dk/coaching/

  Hvis du ønsker at høre mere eller tilmelde dig en coaching samtale, så skriv til Frederikke Winther på fw@copenhagencoaching.dk eller på deres kontaktformular nederst på siden.

 • +

  Den sociale Skadestue (Aalborg)

  Her tilbydes uformelle og uforpligtende samtaler i aften- og nattetimerne. Der tages udgangspunkt i det, du har lyst til at tale om, hvad enten det er ensomhed, angst eller noget helt tredje. Der er ingen tidsbestilling - du møder blot op. Du er 100 % anonym, og der føres ikke journaler. 

  Læs mere om Den sociale skadestue

 • +

  Headspace (Aalborg, Esbjerg, København)

  Hos Headspace tilbydes samtaler til dig mellem 12-25 år. Det er et åbent anonymt tilbud, og du kan henvende dig direkte fra gaden uden forudgående tidsbestilling om alt fra konflikter med familien og venner, tristhed, ensomhed, boligsituation og meget andet. Du kan henvende dig på chat, sms eller mail. 

  Læs mere om Headspace

 • +

  Mødrehjælpen (Aalborg, Esbjerg, København)

  Mødrehjælpen er et gratis vejledningstilbud til gravide og børnefamilier med børn op til 18 år, som hjælper både mødre og fædre. Her kan du få støtte og hjælp til selvhjælp inden for områder såsom skilsmisse, samarbejde efter skilsmisse, økonomi, vold i parforhold, juridisk rådgivning, personlige og sociale udfordringer samt vejledning i forhold til uddannelse kombineret med familieliv.

  Læs mere om mødrehjælpen

 • +

  Startlinjen (Aalborg, Esbjerg, København)

  Startlinjen er en landsdækkende telefonlinje, som tilbyder en ressourceskabende og støttende samtale til dig, der har lyst til at skabe en forandring i dit liv.

  Du kan ringe om praktisk taget hvad som helst, som du har brug for at tale med nogen om. En stor gruppe engagerede og veluddannede frivillige medarbejdere sørger for, at telefonerne er åbne alle årets 365 dage mellem kl. 16 og 23. 

  Læs mere om startLinjen

 • +

  Studenterpræsterne (Aalborg)

  Studenterpræsterne kan gennem samtaler og samtaleforløb tilbyde dig hjælp og vejledning ved personlige, studiemæssige, sociale eller eksistentielle/religiøse problemer.

  Præsterne er underlagt tavshedspligt og fører ikke nogen form for journal. Hvis du ønsker, kan du henvende dig anonymt. Samtaler er gratis, og der er normalt ingen eller kun kort ventetid. 

  Læs mere om studenterpræsterne

 • +

  Studenterrådgivningen (Aalborg, Esbjerg, København)

  Studenterrådgivningen er en selvejende institution, som ikke er tilknyttet Aalborg Universitet. Du kan få hjælp til både studiemæssige, sociale og psykiske problemer, der kan have indflydelse på dit studieliv.

  Der er også forløb for studerende, der lider af eksamensangst. Studenterrådgivningens tilbud er gratis, og gælder studerende optaget på en videregående, ordinær SU-berettiget heltidsuddannelse.

  Studenterrådgivningen

 • +

  Ung på linje (Aalborg, Esbjerg, København)

  Ung På Linje/Ung Online er et anonymt samtaletilbud til alle unge mellem 13-30 år, der har brug for nogen at tale med. Projektet hører under Røde Kors og drives udelukkende af ca. 80 unge frivillige, og der er derfor altid en at tale med. Samtalerne kan for eksempel vedrøre tanker om sorg, kærlighed, familie, uddannelse, selvmordstanker eller selvskade.

  Læs mere om Ung på linje

 • +

  UngTilUng (Aalborg, Esbjerg, København)

  UngTilUng er et gratis tilbud til dig, der gerne vil gøre noget ved de svære tanker og følelser, du går rundt med i din hverdag. Du kan få hjælp til at klare ting der fylder i din verden og tale med andre unge, som forstår din situation og er trænede i at lytte og hjælpe dig.

  UngTil Ung drives primært af frivillige mellem 18 og 35 år, der står klar til at tale med dig om alt. Du kan både benytte deres chatfunktion, få en mentorsamtale eller et mentorforløb med din egen UngTilUng mentor, og har du ikke lyst til at dele din identitet, kan du sagtens være anonym.

  Læs mere om UngTilUng

 • +

  Ungdomspræst (Esbjerg)

  Samtalepartner til sjælesorg og fortrolige samtaler. Har du brug for en at snakke med? Er der noget, der tynger dig? Så kan du komme til ungdomspræsten og tale om det, du går med, stort og småt. Det kunne f.eks. være ensomhed, sorg, eksamensangst, personlige problemer, familierelationer, tanker om fremtiden - eller noget helt andet. Ungdomspræsten har 100% tavshedspligt, hun er god til at lytte, og samtalerne tager udgangspunkt i lige netop det, som du gerne vil tale om. Du behøver ikke være kristen eller tro på Gud for at tale med en præst – alle er velkomne. 

  Kontaktoplysninger:

 • +

  Universitetsklinikken (Aalborg)

  Hvis du har psykiske problemer, har du mulighed for at få hjælp på Universitetsklinikken, hvor Psykologiuddannelsen på Aalborg Universitet tilbyder samtaleterapeutisk behandling.

  Behandlingen er gratis og varetages af studerende på Psykologistudiets sidste del som led i deres uddannelse til psykologer. Behandlingen sker under tæt vejledning af Universitetsklinikkens stab. 

  Læs mere om Universitetsklinikken