Uddannelse
Samarbejde
Tilmeld dig virtuel Studiepraktik

Tilmeld dig virtuel Studiepraktik på AAU og find ud af, hvordan det er at studere på en af Aalborg Universitets mange uddannelser.

Lagt online: 16.09.2020

Studiepraktik er din mulighed for at opleve, hvordan det er at studere på en af Aalborg Universitets mange uddannelser.

Når du vælger Studiepraktik på AAU får du mulighed for at få et unikt indblik i en uddannelse og i det studieliv, der venter dig som studerende. I løbet af Studiepraktikken får du muligheder for at snakke med studerende, studievejledere og følge undervisningen.

I 2020 bliver Studiepraktik et virtuelt arrangement, som du deltager i via Zoom. Det foregår på forskellige tidspunkter i løbet af dagene 21. - 22. oktober alt afhængig af hvilken uddannelse du vælger at tage i praktik hos. Nøjagtig tidspunkt fremgår af tilmeldingssiden.

Nåede du ikke at få ansøgt inden fristen den 15. september, kan du søge om en praktikplads, når vi åbner for ledige pladser.

Fra den 1. oktober kl 18.00 til den 7. oktober kl 23.59 har du mulighed for at søge om at komme i praktik på en en af de uddannelser, der stadig har ledige pladser.

Læs mere om arrangementet på www.studiepraktik.aau.dk.