AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Live-vejledning hos e-Vejledningen til kvote 1-ansøgninger

e-Vejledningen har sammensat en række livechat-vejledningstilbud i forbindelse med optagelse på en videregående uddannelse.

Lagt online: 25.06.2019

e-Vejledningen holder en række liveoplæg for ansøgere til kvote 1. Liveoplæggene foregår i et digitalt rum med flere deltagere. En vejleder er til stede med webcam og lyd, mens deltagerne undervejs har mulighed for at stille spørgsmål via en fælleschat.

Sidste år fik knap 8000 ansøgere hjælp i eVejlednings livechat om ansøgning til de videregående uddannelser.

Kvote 1-chatten er åben 1.- 5. juli i dette tidsrum:

Mandag - torsdag: kl. 9-21
Fredag: kl. 9-12

I kvote 1-chatten kan du stille spørgsmål i et fælles chatrum, hvor en vejleder udstyret med webcam og lyd sidder klar til at besvare spørgsmål vedrørende ansøgning og optagelse. Vejlederen har mulighed for at vise Optagelse.dk, når der er spørgsmål til de enkelte felter i ansøgningen – og er i tæt dialog med den tekniske support på Optagelse.dk undervejs.

Du kan finde link til chatten på på www.evejledning.dk eller gå direkte til det digitale chatrum her: https://uvmdk.adobeconnect.com/kvote1/  

 

ekstra åbningstider

I weekenden den 29. og 30. juni er der udvidet åbningstid fra kl. 12-18 både lørdag og søndag. 

Den 26. juli er chatten åben fra kl. 00-02. Her er der korte liveoplæg kl. 00.00, 00.30, 01.00 og 01.30 – og mulighed for at stille spørgsmål efter hvert oplæg.

Fra den 26.-28. juli kl. 9-16 er chatten også åben, hvor e-Vejledning sidder klar til at hjælpe med spørgsmål vedrørende svar på ansøgninger fra de videregående uddannelser, og om ansøgning af ledige pladser.

Du kan finde link til chatten på på www.evejledning.dk eller gå direkte til det digitale chatrum her: https://uvmdk.adobeconnect.com/livechat/