Kom til Kandidat- og Sidefagsdag på AAU

Besøg AAU og mød en række af vores spændende kandidat- og sidefagsuddannelser. Uanset om du er på udkig efter en kandidatuddannelse eller et sidefag, er der et tilbud om vejledning til dig.

Lagt online: 10.10.2018

Torsdag den 22. november 2018 fra kl. 13 til 17 på Kroghstræde 3 holder Aalborg Universitet igen Kandidat- og Sidefagsdag.

Her kan du som besøgende på få timer danne dig et overblik over flere af de kandidatuddannelser der er på AAU, og orientere dig om sidefag og to-faglige gymnasielæreruddannelser. Hør oplæg om forskellige kandidatuddannelser og sidefag, tal med nuværende studerende og studievejledere, og mød færdiguddannede kandidater, der nu er godt i gang med deres karriere.

Ikke alle kandidatuddannelser deltager på dagen, så tjek hjemmesiden for at se, hvilke uddannelser du kan møde. De deltagende uddannelser kommer fra det humanistiske og det samfundsvidenskabelige uddannelser, plus sidefag fra det naturvidenskabelige område.

Arrangementet henvender sig primært til bachelorstuderende på AAU, men også til bachelor- og professionsbachelorstuderende fra andre uddannelsesinstitutioner, samt til færdiguddannede bachelorer.

Læs mere om kandidat- og sidefagsdag i Aalborg