Forskning
Samarbejde

Studietanker

For de fleste er et studievalg en længere proces, hvor man kan være i tvivl, ombestemme sig flere gange eller veksle mellem forskellige uddannelser.

I Studietanker-serien følger vi Johanne, der efter et sabbatår er på vej til at søge optagelse på Aalborg Universitet. Vi hører hendes tanker om studievalg, ansøgningsprocessen, fritiden, ventetiden, første skoledag på uni og de første indtryk fra mødet med universitetet. Følg med på Johannes studievej her – der udkommer seks afsnit i serien.

Johanne overvejer fremtiden


Johanne havde sabbatår, var ude at rejse og havde planer om at rejse videre, men så kom corona og spolerede hendes planer. Det betød, at Johanne begyndte at overveje, hvad hun skulle i fremtiden. Hør Johannes tanker og overvejelser om fremtiden og uddannelse i videoen her.  

Johanne søger ind


Johanne vil søge ind på biologi på AAU i Aalborg. Her i videoen viser og fortæller Johanne lidt om Aalborg som studieby. Du kan også følge med i Johannes ansøgningsproces, hvor hun fortæller og viser undervejs, mens hun søger ind på en uddannelse via optagelse.dk.