AAU logo

Studerende fortæller om studieliv på AAU

Studenterhuset i Aalborg

Studenterhuset i Aalborg

”Studenterhuset er et sted, hvor jeg har brugt meget tid. De holder en masse spændende arrangementer. Hver onsdag er der international aften, så er man sprogstuderende og har lyst til at øve sit sprog, vil jeg råde alle folk til at mingle med de internationale studerende ”.

Anna Bakmand Bernthsen, Spansk Sprog og Internationale Studier / Global Refugee Studies

#AAUSTUDIELIV

Jakob Blåbjerg

Jakob Blåbjerg

"Aalborg Universitet og Nordjysk Elitesport har givet mig mulighed for at komme med til OL i Brasilien, fordi de tilbyder mig den nødvendige støtte og fleksibilitet. Det betyder, jeg kan præstere optimalt på banen og få det nødvendige pusterum på studiet."

Jakob Blåbjerg, Energi

Læs om at balancere studiet og sporten

Det sociale liv på campus

Det sociale liv på campus

”Med alt lige fra fredagsbar til filmklub kommer man ikke til at kede sig på AAU. I starten er der gjort meget ud af at ryste de studerende sammen igennem rusture, lejrture og sportsturneringer - og det virker! Man kommer lynhurtigt til at snakke sammen. Gruppearbejdet gør også helt klart en stor forskel i forhold til det sociale - du kommer virkelig til at lære dine gruppekammerater godt at kende, også uden for gruppelokalet.”

Emil Kjæhr, Medialogi

Socialt fællesskab

Socialt fællesskab

”Jeg har oplevet et rigtig godt socialt fællesskab på AAU, primært fordi vi har arbejdet i grupper og har lært hinanden godt at kende fra dag ét. Jeg har også fået et stort socialt netværk samt mange gode oplevelser gennem Studentersamfundet, hvor studerende fra hele AAU mødes og arrangerer fester mv.”

Kamilla Korsgaard, Sociologi

Sociale arrangementer

Sociale arrangementer

”Du starter studiet med et fantastisk introforløb, hvor der er arrangeret en masse sociale arrangementer for dig. Det er en oplagt mulighed for at møde dine studiekammerater i en ikke-formel sammenhæng, og det danner ofte fundament for gode venskaber.”

Giajenthiran Velmurugan, Humanistisk Informatik

Studieliv på AAU Esbjerg

Studieliv på AAU Esbjerg

”Esbjerg har rigtig meget at tilbyde studerende. Der foregår en masse forskellige aktiviteter, uanset hvad man interesserer sig for.

Organisationen Studiebyen Esbjerg gør rigtig meget for at skabe rammerne for et godt studieliv. Selv er jeg frivillig i Studentersamfundet Esbjerg, som også laver en masse aktiviteter.

Og Aalborg Universitet Esbjerg har alt, hvad man har brug for i form af lokaler, et åbent biblioteket og sågar et fitnesscenter.”

Anders Brink Nielsen, Maskinkonstruktion

Aktiviteter for studerende i Esbjerg

Aktiviteter for studerende i Esbjerg

”Jeg benytter mig især af de koncertmuligheder, der findes i Esbjerg. Steder som Tobakken, Huset og Torvegade 11 har tit gode navne på programmet, så det gælder om at holde sig opdateret med deres koncertplan.

Desuden går jeg til landevejscykling i en lokal motionsklub og har også spillet både volleyball og fodbold i forskellige klubber i Esbjerg. Der er masser af muligheder for at deltage i sport, uanset hvilken sportsgren du interesserer dig for.”

Simon Pedersen, Elektronik og Datateknik

Studiemiljø på AAU-Cph

Studiemiljø på AAU-Cph

"Det fedeste ved at gå på Aalborg Universitet København er muligheden for at blive fagligt udfordret og tilegne sig ny og spændende viden; at være en del af et miljø, hvor akademisk ”nørderi” er dagligdag."

Kristian Østergaard Lund, Teknoantropologi

Studieliv på AAU-Cph

Studieliv på AAU-Cph

"Det bedste ved AAU-Cph er den mangfoldighed og det liv, der er på universitetet. Der er rig mulighed for at forene det faglige og sociale og danne nye venskaber og netværk – også på tværs af forskellige studier.

AAU-Cph’s fysiske placering og de fine bygninger på campus skaber rammerne for et fedt studiemiljø med gode muligheder for ophold og aktiviteter."

Cecilie Aspevik, Humanistisk Informatik