Uddannelse
Samarbejde

Tilbud fra opgaveværktøjet Scribo: Gratis adgang frem til 1. september 2020

Lagt online: 22.04.2020

Mange studerende er i gang med at skrive projekter og forberede sig til eksamen uden den sædvanlige adgang til biblioteker og materialer. Derfor har Samfundslitteratur tilbudt at give alle studerende fra videregående uddannelser gratis adgang til problemformulerings- og litteratursøgningsværktøjet Scribo frem til 1. september 2020. Tilbuddet foregår ikke i samarbejde med Aalborg Universitet.

Hvad er Scribo?

Scribo er et tilbud du kan bruge som hjælp til at sætte ord og struktur på din akademisk opgave. Scribo leder dig igennem en række systematiske, målrettede opgavespørgsmål. Undervejs skal du tage stilling til vigtige elementer som problemformulering, formål, valg af teorier og metoder, informationssøgning m.m.

Når du har svaret på alle Scribos spørgsmål, kan du både dele dit dokument med fx projektgruppen og eksportere dine svar til Word for at redigere og arbejde videre i samlet tekst.

Læs mere på Scribos hjemmesideKom i gang med Scribo

Vigtig bemærkning:

Alle studerende har fået gratis adgang gennem WAYF og du kan oprette en bruger på Scribo fra den 22. april 2020. Efter den 1. september 2020 lukkes adgangen igen, og det er derfor vigtigt, at du husker at eksportere din tekst inden da.

Ønsker du efter den 1. september 2020 at beholde adgangen, skal du tegne et betalt abonnement hos Samfundslitteratur for Scribo. Aalborg Universitet er ikke affilieret med Samfundslitteratur eller Scribo.