Uddannelse
Samarbejde

Kom til Åbent Hus på AAU

Til Åbent Hus på AAU kan du som uddannelsessøgende blive klogere på dit fremtidige studievalg. Mød studerende til en snak om uddannelse og studieliv.

Lagt online: 07.01.2019

Åbent Hus 2019

Aalborg Universitet holder Åbent Hus på alle tre campusser i foråret 2019 og vi håber at se dig til et eller flere af arrangementerne. Her kan du læse kort hvad hver campus tilbyder i forbindelse med Åbent Hus samt dato, tidspunkter og adresse for arrangementerne.

campus Aalborg

Fredag den 1. marts kl. 9.00 – 16.00 åbner vi igen dørene for dig, der overvejer at læse en videregående uddannelse på Aalborg Universitet. Her kan du møde studievejledere og studerende fra alle AAUs bacheloruddannelser i Aalborg, høre uddannelsesoplæg, høre karriereoplæg, se en studiebolig, blive klogere på livet som studerende og meget mere. Åbent Hus Aalborg finder sted ved havnefronten, hvor du finder AAU's bacheloruddannelser i CREATE-bygningen.

campus Esbjerg

Campus Esbjerg afholder Åbent Hus lørdag den 23. februar kl. 10.00-14.00. Både bachelor- og kandidatuddannelser på Esbjerg campus vil have deres egen stand, hvor de besøgende kan høre mere om uddannelserne. Ud over uddannelsesstande er der virksomhedsstande, projektstande og vejledningsstande. Der vil være rundvisninger hver time, og et oplæg om hver uddannelsesretning. Åbent Hus Esbjerg finder sted på Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg.

campus CPH

Campus København afholder Åbent Hus for potentielle bachelor- og kandidatstuderende onsdag den 6. februar kl. 13.00 – 17.00. Du kan møde alle vores uddannelser, som udbydes i København, på deres stande hele dagen, ligesom studievejledningen og international vejledning også står klar til at besvare spørgsmål. Du kan også koordinere dit besøg med faglige oplæg fra uddannelserne - eller tage på en rundvisning og se campus. Åbent Hus CPH finder sted på A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

læs mere om åbent hus