Uddannelse
Samarbejde
Gratis brug af Folkeuniversitetet for AAU studerende

Lagt online: 30.09.2020

Folkeuniversitetet har til formål at udbrede kendskabet til forskningens metoder og resultater samt fremme aktivt medborgerskab gennem folkeoplysende undervisning. De afholder derfor mange forskellige og spændende kurser og foredrag, som hvert år følges af mere end 10.000 nordjyder.

Der stilles ingen krav til deltagernes bopæl, alder eller nationalitet og der stilles ingen krav om bestemte eksaminer eller uddannelse. Alle kan deltage i Folkeuniversitetets arrangementer. Eneste krav er nysgerrighed og interesse.

Som studerende ved AAU kan du deltage gratis i foredrag og kurser på Folkeuniversitetet Aalborg, og derigennem dygtiggøre dig yderligere inden for dit felt eller andre interesser, du har.

Dog er der egenbetaling ved kurser med evt. forplejning og materialer.

SÅDAN TILMELDER DU DIG SOM STUDERENDE VED AAU

Brug menupunktet 'Specialaftaler' nederst på Folkeuniversitetets hjemmeside

Her skal du bruge AAU's aftalekode for efteråret 2020:

Læs mere om Folkeuniversitetet og tilmeld dig kurser/foredrag her