Uddannelse
Samarbejde

Få indflydelse – AAU-Valg 2019 er udskrevet

Lagt online: 30.09.2019

I dag starter forberedelserne til nogle af demokratiets festdage på AAU. AAU Valg 2019 er udskrevet, og derved er din billet til indflydelse klar.

Som studerende har du mulighed for at få luft under dine studenterpolitiske idéer og ambitioner. Du kan blive valgt og stemme til Universitetsbestyrelsen, Akademisk Råd, Institutråd og til Studienævn. En plads i disse råd og nævn giver dig mulighed for indflydelse på bl.a. dit studiemiljø, din undervisning, universitetets budgetter og prioriteringer.

Er du interesseret, kan du stille op i perioden 10.-28. oktober. For alle der stiller op, afholder AAU en gratis 2- timers workshop, hvor en ekstern kursusholder underviser i, hvordan man fx laver den bedste ”valgvideo” og personlige pitch. Selve afstemningen til valg foregår elektronisk fra d. 25.-28. november. Og d. 2. december offentliggør vi hvem der er valgt – om det er dig eller nogle du har stemt på.

Læs mere på AAU’s valghjemmeside og på AAU’s sociale medier, der løbende opdateres med nyheder om valget.

Spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på valgsekretariatet@adm.aau.dk.