Forskning
Samarbejde

Kontakt og studievejledning, Vision, Graphics and Interactive Systems, civilingeniør

Studiets vejledere

Hvis du har spørgsmål om kandidatuddannelsen i Vision, Graphics and Interactive Systems på Aalborg Universitet, så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, som selv er studerende. De kan bl.a. vejlede om indholdet på uddannelsen, adgangskrav, retskrav, dispensationer, muilghed for supplering m.v.

SKRIV TIL EMMA-SOFIE OG GUSTAV

De sidder klar til at hjælpe dig videre - e-sv@es.aau.dk eller tlf. 99 40 86 14.

Emma-Sofie Hestbech, studerende på Aalborg Universitet      Gustav Juul Lind Pedersen, studerende på Aalborg Universitet

 

Grundet Covid-19 nedlukning af Aalborg Universitet afholdes alle møder online indtil videre.

På forhånd tak for jeres forståelse.

 

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi