Forskning
Samarbejde

Vision, Graphics and Interactive Systems, civilingeniør

Ingen tvivl om at jeg skulle være ingeniør

Ingen tvivl om at jeg skulle være ingeniør

Simon Hartmann Have, Konsulent hos Netcompany A/S i København

"Jeg har altid været interesseret i teknisk videnskab og hvordan ting fungerer, så der var ikke nogen tvivl om, at jeg ville læse til ingeniør. At valget endte på lige præcis elektronik var mere tilfældigt, men det var bestemt i den retning jeg ville. At valget faldt på Aalborg Universitet var dog mere sikkert. Gruppearbejdet og den problemorienterede måde at arbejde på virkede meget mere dynamisk og tiltrækkende end den traditionelle måde med læse på. Jeg lavede mange projekter, og har været i mange forskellige grupper. På grund af dette har jeg oparbejdet en god samarbejdsevne og mange erfaringer, som jeg kan bruge i mit arbejdsliv.

Studielivet betød meget for mig. Det er der, jeg har mødt mange af mine gode venner og fået de gode oplevelser. Der er mange studenterorganisationer på Aalborg Universitet, hvor man kan bidrage med både faglige og sociale kompetencer. Jeg var blandt andet medlem af BEST, som betyder "Board of European Students of Technology", hvilket er en Europæisk organisation, der har til formål at studerende møder andre med lignende interesser fra hele Europa.

Der er omkring 30 studenterorganisationer på Aalborg Universitet, så der er noget for en hver smag. SU'en blev suppleret af studiearbejde på Aalborg Universitet. Jeg har blandt andet været med til at lave sociale aktiviteter til en sommerskole, været på uddannelsesmesser og andre småting. Hvis man har lyst til at få et studiejob, skulle der være rig mulighed for det, også noget studierelevant."

Simon Hartmann Have, cand.polyt.