AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Urban, Energy and Environmental Planning, Kandidat

Udlandsophold

Udlandsophold

3. semester på Cities and Sustainability specialiseringen er helt unik, da du har mulighed for at tage et udlandsophold hos en af specialiseringens samarbejdspartnere: 

  • Universitat Autónoma de Barcelona
  • Technische Universität Hamburg 
  • Universidade de Aveiro

Det er netop CISU specialiseringens stærke samarbejde mellem en række universiteter og den internationale profil, der gør uddannelsen til noget særligt.

Hvad gavner et udlandsophold?

Ved at tage et udlandsophold får du et internationalt perspektiv på din faglighed, og lærer at se tingene i en bredere kontekst. Du får også hands-on en interkulturel forståelse og international erfaring, der er guld værd, hvis du fx går med overvejelserne om en international karriere, da det styrker dine karrieremuligheder.

Flytter du til et andet land, møder du en masse nye mennesker og kommer til at møde både lokale og andre internationale studerende – og du får på den måde opbygget et internationalt netværk. Et netværk bestående af fagfæller og nye venskaber. Sidst men ikke mindst er der ingen tvivl om, at et udlandsophold på det helt personlige plan styrker din egen udvikling, og du lærer dig selv bedre at kende og får lidt livserfaring med hjem i tasken.

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold