Forskning
Samarbejde

Techno-Anthropology

Specialister i nye teknologiske muligheder

Specialister i nye teknologiske muligheder

Innovation Lab fortæller om mulighederne for praktik hos dem.

"Vi ser et perfekt match mellem de kandidatstuderende på Teknoantropologi og et spændende og udfordrende praktikophold i en dynamisk organisation"

"NEW TECH IMPACT
Innovation Lab er et videncenter for ny teknologi. Vi er specialister i at se de nye teknologiske muligheder over en 2-3-års horisont – og længere, hvis det skal være. Vi går i bredden, kan trække relevante træk på tværs af brancher og har altid noget nyt med fra den internationale front, hvor agenterne typisk befinder sig, når de ikke er dybt begravet i spændende projekter. Det giver i stigende grad ikke mening at vurdere teknologi løsrevet fra forretning og brugere. Derfor har vi udbygget kernekompetencen med indsigt i forretningsinnovation og brugeradfærd. Det drejer sig nemlig ikke bare om at spotte mulighederne, men også om at få dem omsat til konkrete produkter og tjenester.

Brugerne
Bliv dus med kunderne, mød dem ansigt til ansigt – og lær deres bevæggrunde og værdiparametre at kende. Innovation Lab har gennem en årrække specialiseret sig i en forskningsbaseret tilgang til brugerdrevet innovation. Vores etnografer og antropologer bruger ikke én bestemt metode, men mestrer et katalog af systemer og tilgange, så der altid er et perfekt match mellem redskab og opgave.

Teknologien
Få styr på de teknologiske muligheder. Der er få felter som teknologien, der konstant rykker sig og hele tiden disker op med nye muligheder. Men hvad er den rette teknologi? Og hvordan omsættes den til forretning? Innovation Lab ser teknologien i et anvendelsesperspektiv og sætter de relevante muligheder ind i den konkrete kontekst.

Forretningen
Gør inspiration til produktion. Det er ikke svært at komme med nye idéer. Men det er vanskeligt at skille de bedste fra de gode og allersværest at gøre dem til forretning. Innovation Lab kortlægger løbende nye veje fra inspiration til produktion, nye måder at gøre idéer til indtjening og nye måder at organisere og strukturere sig på som organisation.

Praktikmulighed
Hos Innovation Lab har vi hvert semester flere praktikanter tilknyttet vores projekter - både i Aarhus og København. Vi ser et perfekt match mellem de kandidatstuderende på Teknoantropologi og et spændende og udfordrende praktikophold i en dynamisk organisation, der arbejder med Danmarks største virksomheder og benytter hele verden som sin videnskilde. Du vil blive aktivt inddraget i flere projekter, få ansvar og medindflydelse. Vi forventer til gængæld en meget høj faglighed, evnen til at kunne omgås alle typer af mennesker og ikke mindst masser af begejstring og energi i og omkring arbejdet.

Vi har kontor i Aarhus og København, samt satellitter i Barcelona, Grønland og San Francisco. Tjek vores hjemmeside for mere viden og inspiration eller smid en mail til Chefantropolog Lóa Stefánsdóttir Loa@ilab.dk med spørgsmål og andet godt!"

Innovation Lab.