AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Sustainable Design, Civilingeniør

Praktik- og udlandsophold

Praktik- og udlandsophold

På 3. semester kan du vælge mellem:

  • Design Research Project
  • International Design Project
  • Virksomhedsophold
  • Semester på et andet universitet

INTERNATIONAL DESIGN PROJECT

Gennem dette projektarbejde lærer du at tage del i samarbejde med mange forskellige aktører og organisationer i en international udviklingskontekst. Fokus er på at opstille projektmål og at administrere og udføre et international designprojekt i et multikulturelt miljø. Du lærer om personligt ansvar og risici ved at tage del i ingeniørarbejdet i et multikulturelt set-up.

DESIGN RESEARCH PROJECT

Gennem et design research projekt lærer du selvstændigt at tage del i samarbejdet med forskere og aktører samt at definere din egen rolle i relation til dette. Du lærer at give reflekteret kritik til andre i forhold til designarbejde og –resultater. I dette projekt opnår du også viden om opstilling af projektmål samt administration af et designforskningsprojekt. Du gør dig erfaringer med interaktion og relation til andre aktører i dit projekt.

virksomhedsophold

Hvis du vælger et virksomhedsophold, lærer du, hvordan du professionelt planlægger og udfører konceptdrevne processer. Du kommer til at samarbejde med forskellige interessenter omkring konceptet og lære at definere din egen rolle i relation hertil.

Derudover er et virksomhedsophold en god mulighed for at opbygge dit netværk og CV ift. når du dimitter.

semester på et andet universitet

Et semester på et andet universitet er en glimrende mulighed for at opnå værdifuld uddannelsesmæssig, kulturel og international erfaring. Aalborg Universitet har etablerede samarbejde med en række danske og udenlandske universitet.

"Jeg tog 6 måneder på aalto universitet i helsinki, og jeg kan virkelig anbefale et sådant ophold. det var meget givtigt at kunne vælge mellem forskellige kurser og samarbejde med rigtige kunder.”

GIULIA CAPPELLETTI, færdiguddannet fra SUSTAINABLE DESIGN

For yderligere information om udlandsophold, kan du besøge vores International Office.

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold