AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Surveying and Planning, MSc in Technology, Cand.Tech.

Specialiseringer på uddannelsen

Specialiseringer på uddannelsen

CAND.TECH. i Surveying, Planning and Land Management 

Cand.tech. (eller den engelske titel: MSc in Technology) er for dig, der har en anden relevant bachelorgrad end en bachelor i Landinspektørvidenskab.

Cand.tech.-uddannelsen er en kandidatuddannelse på samme akademiske niveau som cand.geom. uddannelsen i Landinspektørvidenskab, men baseret på en mere varieret faglig profil hos den studerende.

Uddannelsen bygger oven på den viden, du allerede har, og du opnår på den måde en dybere og mere specialiseret viden inden for fagområdet. Det tager to år at opnå en kandidatgrad i Surveying, Planning and Landmanagement med specialisering i enten Land Management, Geoinformatics eller Surveying and Mapping og i løbet af denne tid vil du møde en lang række undervisere, som vil præsentere dig med ny viden på vigtige områder.

På kandidatuddannelsen Surveying, Planning and Land Management kan du specialisere dig i:

Hvad er en specialisering?

Hvad er en specialisering?

En specialisering er et særligt tilrettelagt forløb på din kandidatuddannelse, som giver dig kompetencer inden for et bestemt fagligt område.

I løbet af dit studium skal du tage stilling til, hvad du ønsker at specialisere dig indenfor. Afhængigt af din uddannelse kan du vælge mellem flere områder. 

Det valgte område indgår i det samlede studium, og på den måde bliver din specialisering en rød tråd gennem hele din uddannelse.

Du søger ind på en specialisering ved at søge ind på den kandidatuddannelse, som specialiseringen er en del af.