AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Sound and Music Computing, Civilingeniør

Virksomheds- og udlandsophold

Virksomheds- og udlandsophold

Der er rige muligheder for at kombinere uddannelsen i Sound and Music Computing på Aalborg Universitet med aktiviteter på andre universiteter eller ophold ved en virksomhed. Dette kan foregå i Danmark eller andre steder i verden.

På 3. semester af kandidatuddannelsen er der således mulighed for at afprøve dine færdigheder i forbindelse med et projektsamarbejde med en ekstern partner eller et semester på et de mange internationale universiteter, som uddannelsen samarbejder med.

Erfaringer fra udlandet er med til at give job

Hvis du vælger at tage på udlandsophold som en del af din uddannelse, får du en stor fordel, når du skal søge job. Erhvervslivet efterlyser folk med internationale erfaringer, særligt på ingeniørområdet, og derfor sætter AAU fokus på netop udlandsophold. Vi vil gerne være med til at give dig den bedst mulige ballast, når du skal søge job som færdiguddannet, og undersøgelser viser, at med et udlandsophold i bagagen, kommer man foran i køen til de bedste jobs.

Vi står parat til at hjælpe dig, så du finder det bedst mulige sted for dig og din uddannelse. Aalborg Universitet samarbejder med en række universiteter rundt omkring i hele verden, og vi har særdeles gode kontakter til erhvervslivet, både hvad angår studenterprojekter og praktik.

Læs mere om virksomheds- og udlandsophold

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold