Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Software, civilingeniør

Studiets vejledere

Hvis du har spørgsmål om kandidatuddannelsen i Software på Aalborg Universitet, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, som selv er studerende. De kan bl.a. vejlede om indholdet på uddannelsen, studiemiljø, arbejdsbelastning, eksamensregler, dispensationer m.v. Du kan kontakte dem via denne e-mail: studievejl@cs.aau.dk

Book et online møde

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på til at vælge det studie, som passer til dig. Hvis du overvejer at søge ind på kandidatuddannelsen i Software og for eksempel gerne vil snakke om dine overvejelser ansigt til ansigt med en studerende, så kan du booke et online møde med vores vejledere. På mødet kan du spørge om alt fra studiets indhold over valg af computerudstyr til menuen i kantinen. Intet er for stort eller for småt.

Skriv til en af vores vejledere på studievejl@cs.aau.dk. De kontakter dig herefter for at aftale nærmere.

Studievejleder Mathias Møller Lybech    

MATHIAS MØLLER LYBECH

Studievejleder Melanie Selman

MELANIE SELMAN

Studievejlederne kan træffes på kontoret i nedenstående tidsrum. Det er en fordel at aftale mødet forud, så eventuel ventetid minimeres. Telefonen bliver kun besvaret i kontorets åbningstid. Det er ikke muligt at lægge telefonbesked.

Træffetid er onsdag og fredag eftermiddag kl. 14.00-16.00.

Cassiopeia
Selma Lagerløfs Vej 300, lokale 0.2.30
9220 Aalborg Ø
E-mail: studievejl@cs.aau.dk
Telefon: 93 56 22 58 

Kontakt studiet

Hvis du har spørgsmål til de enkelte semestre på uddannelsen, er du velkommen til at kontakte studiesekretæren:

7.-8. SEMESTER

Ulla Øland, ulla@cs.aau.dk

9.-10. SEMESTER

Lene Even, even@cs.aau.dk

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.