AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Service Systems Design

Arbejd med det du brænder for

Arbejd med det du brænder for

”Jeg valgte at læse Service Systems Design på Aalborg Universitet København, for via mine studiejobs havde jeg indset, at jeg gerne ville lære, hvordan man forbedrer processer og skaber bedre kundeoplevelser. Jeg syntes, at jeg havde oplevet så mange situationer, hvor jeg ikke forstod, hvorfor dét og dét ikke kunne gøres bedre. Mange services er ikke optimale, og jeg ville lære, hvorfor det er sådan, og hvad jeg måske kunne gøre ved det. På Service Systems Design har jeg fået mulighed for 1) at arbejde med at forbedre ting, og 2) lære om processen i forhold til at udvikle nye og bedre services.

Jeg er overrasket over den store opbakning, som servicedesign har rundt om i verden, og inden for feltet er man meget åben over for ideudveksling, så jeg er meget optimistisk hvad angår min fremtid. Vi oplevede selv denne åbenhed, da nogle af os studerende arrangerede en studietur til London i januar 2016, hvor vi besøgte ni forskellige højtstående servicedesignvirksomheder i London. På AAU var man så rar at støtte vores tur økonomisk samt give os mulighed for at lave en præsentation af vores oplevelser, da vi kom hjem.

Studiet er ungt og fleksibelt, og det betyder, at du kan arbejde med næsten hvilket som helst projekt, som du brænder for, så længe det har relevans i forhold til servicedesign. Der er også rigtig mange internationale studerende på linjen, og en overraskende stor variation i forhold til folks akademiske baggrunde. Det er min oplevelse, at de projekter, vi har lavet, virkelig afspejler denne diversitet, og jeg er sikker på, at netværket vil blive en stor fordel for alle tidligere studerende fremover.”

Esben Grøndal, stud.scient. i Service Systems Design

Esben har en bachelor i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet. Før han begyndte at læse på Service Systems Design arbejdede han et år i Japan med kundeservice og udvikling ved Andersen Bakery – den fjerde største bagerivirksomhed i Japan.