AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Politik & Administration, Kandidat

Studiets vejleder

De decentrale studievejledere, som i de fleste tilfælde selv er studerende på uddannelserne, kan bl.a. vejlede om indholdet i det enkelte studium, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

► Se mere om decentral studievejledning her.

stine neergaard

Decentral studievejleder for bachelor- og kandidatuddannelserne i Politik & Administration og Samfundsfag som centralt fag

Tlf. (arbejde): 9940 8045 

E-mail: admsamf-studvejl@dps.aau.dk 
 

Træffetid

Onsdage kl. 12.00-14.00 og fredage kl. 10.00-12.00.

Fredag d. 28. februar er der lukket i studievejledningen pga. Åbent Hus. Du er velkommen til at skrive en mail, så besvares den hurtigst muligt.

 

Sådan behandlier vi dine oplysninger

Aalborg Universitet videregiver under ingen omstændigheder dine kontaktoplysninger til andre (tredjepart). De vil udelukkende blive anvendt ved denne henvendelse. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Kontakt studiet

Studienævnssekretær Dorthe Degenkolv
Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag
Fibigerstræde 1, lokale 23
9220 Aalborg Øst
Telefon: 9940 2682
E-mail: dsd@dps.aau.dk

Studienævnsformand Jan Holm Ingemann
Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag
Fibigerstræde 1, lokale 18
9220 Aalborg Øst
Telefon: 9940 8191
E-mail: ingemann@dps.aau.dk

Uddannelsen udbydes af Institut for Politik og Samfund. På instituttets hjemmeside kan du læse mere om, hvem vi er, hvordan vi kvalitetssikrer vores uddannelser og meget mere.

Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag

AAU Studievejledning: Studie- og trivselsvejledning

AAU Studievejledning 2019-2020
AAU Studievejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs i studiet, studietvivl, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag til fredag kl. 12:00 til 15:00. I perioder op til ansøgningsfrister har vi udvidet åbningstid. Se hvilke datoer her.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi